1. 26.
    +7 -5
    anlatıyorum beyler .

    lise 3. sınıftaydık. Herkesin olduğu gibi bizim sınıf da fırlama bir sınıftı. Çoğumuz tembeldik hiçbir derse çalışmadan geçmek istiyorduk hepsini iyi notlarla. Biz 11 Fen - B sınıfıydık yanımızda da 11fen-a sınıfı vardı. Hiç sevmezdik gavatları.

    Neyse bir gün fizik sınavımız var hiç birimiz bi gib bilmiyoruz . Sınıfımızda sadece 2 tane kız vardı ( erkek yatılı öğretmen lisesi ) . O kızlar da baya inekti. Ben birinden güzeldim , diğeri benden yakışıklı. Neyse sevmezdik bu şeftalileri de .

    2 gün öncesinden hep beraber oturduk bir plan yapıyoruz. Plan sınav sorularını çalmak.

    Neyse plan hazırdı . Sınav günü geldi çattı. Öğle arasında herkes okuldan ayrılır yemekhaneye giderdi. Dikkat çekmemek için her zaman o bulgur plavlarını yiyen tayfayı yemeğe yolladık. Biz 8 kişi planı yürürlüğe sokacağız. Heryerde bir ajan var. O zamanlar hızlı aramaya kayıt falan vardı telefonlarda. Herkes kendisine verilen mevkilere konuşlandı. Birisi ekmek doğrama yerinde , birisi yemekhane kapısında , birisi basketbol sahasında , birisi saha ile okul arasında , birisi okul girişinde , birisi öğretmenler odasına yakın bir koridorda , birisi öğretmenler odasının kapısında diğeri de içeri girecek.

    içerideki arkadaş tüm heyecanı üstlenerek içeri girdi. Ve bir kağıt aldı . Üzerinde A kitapçığı yazıyordu. Heyecan ile 1 tane daha aldı A kitapçığı , 1 tane daha yine A kitapçığı. içerideki arkadaş giberim deyip çıkıp gelmişti içeriden.. Beyler sadece A kitapçığını bulabildim diye.

    Soruları tabi 5-10 dakikada üst sınıflara çözdürüp herkese cevapları verdik. Ve dediğimiz şu " beyler herkes 80 puan alsın ya da onun civarı kimse 100 almasın . " Ben dahil herkes 100 aldı aq sınavından . Sınıfın en ineği kızlar 70 aldılar biz 100 . Bunda bir binlik var diyen hoca sınavı tekrar etme kararı aldı. ( Diğer sınıf da dökülmüştü sınavdan )

    Biz tabi hasgibtir falan diyoruz , tekrar sınavı 3 hafta sonra oldu. Tekrar aynı taktik ile soruları aldık çözdük tekrar 100 herkes kızlar 70- 75 diğer sınıf dökülmüş.

    Hoca çözüm bulamıyor nasıl oluyor da kopya çekiyorlar diye . Bir sürü gözetmen var sınıfda sınav esnasında kimse görmüyor kopya falan ama nasılsa biz 100 alıyoruz.

    Tabi bu arada 2. sınav oldu , 3 sınav oldu daha 1. sınavın tekrarını oluyoruz biz . ( 2 . ve 3. sınavlarda çalmamıştık soruları . 1. sınava artık muallaklik olsun diye yapıyorduk )

    Dedik beyler 3.tekrar olacak çalmıyoruz artık soruları gibtirip gidin çalışın. Kimse tabi giblemiyor falan . Hoca soruları 1 ders öncesinden hazırlamış aq . O de bizim bir üst devremizin dersinde hazırlamış ve birine vermiş kağıtları bunları fotokopi çektir gel diye. O da sağolsun 1 tane fazla çektirmiş ve bize getirdi.

    Bu sefer artık kızlara da verelim soruları dedik , onlara da verdik soruları . Herkes 100 almıştı bizim sınıftan. Ve 1 hafta sonra karneleri almıştık.

    Özet : özet mözet yok aq gavatları okumayan okumasın. Bu da böyle bir anımdı. Hey gidi günler heyyyy.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster