1. 1.
    0
    beyler simdi bu kızla gayet güzel gidiyoruzda daha önceden buna hiç cevap vermezdım 10 günde 1 falan yazardım şimdi hergun duzenlı olarka konusmuaya falan basladık neyse bır zaman sonra sevgılı olduk bende fazla yüz vermıyorum ama hemen cevap atıyorum onceden 10 gunde 15 gunde 1 cevap verırdım oda kafama eserse bugun aradı dedı kaç tane kızla birlikte oldun dedım 5 6 kere neyse kapat duymak ıstemıyorum senı amk dedı bende sınırlendım bağırdım çağırdım BUNA FEYSTEN GÖTÜN KALKTI DiYE MESAJ ATTIM. BUDA ŞU MESAJLARI ATMIS.

    iLK:
    Yalan falan soyleme senden istedigim tek sey sadece iki kelime seni seviyorum demen! Biraz guven ve sevgi anladin mi? Ama sen bunu yapmazsin dimi yapamazsin ulan var ya ben sana bir sey demedi ora aciklama yapma dedim canim yandi anliyor musun sevdigim adamin bana yattigi kizlari anlatmaya kalkmasi canimi yakti ama sen anlamazsin. Bu arada saol sorumluluk sinavindan hemen once sovup sayip moralimi gibtin eğer gecemezsem ve diplomami alamazsam tek sorumlusu sensin cunku cok calismistim

    iKiNCi:
    Benim gotum falan da kalkmadi seni cok seviyodum hala da seviyorum ama unutmak zorundayim o ayri. Ama ben yine de sana beddua etmiyorum allah benim omrumu alip seninkine katsin mutlu uzun bi hayatin olsun. Simdi gidip hemen baskasini bulursun umarim benim sevdigim kadar sevip benim verdigim deger kadar deger verir sana mutlu ol kurtuldun ben yokum artik

    Kız son ben 19 yaşındayım gencler bu kız benım tek kurtuluşum lgsde baya iyi bir derece yaptı bende meslek lisesi mezunu oldugum ıcın dedım bunla evlenırsem hayatım kurtulur amk. ciddi değildim ama bir bakıma öyle benım ıcın beyler şimdi ise napayım ?

    beyler ? kızla dün bu olay olmadan önce dedım ben işe girsem 1500 tl falan alıyorum gibi kendımı acındırdıma şeklı yaptım buda yok ben seni her halınle kabul ederım falan fılan ayaklarına gırdı. beyler hatayı sizce dün öyle demekle mı yaptım daha öncedede kıza 1 kere huur demdeme rağmen bana geri döndü olay karışık tecrübeli abılerden destek beklıyorum.
    ···
   tümünü göster