1. 1.
    +3
    beyler 2 yıl felan oldu. bi gün dershanedeyiz ders arasında arkadaşlarla oturuyoruz bin arkadaşın biride telefon almış hava atıyor. şu samsung galaxy ace varya ondan.

    Neyse ders biyoloji derse girecez hoca aort damarlarını felan anlatacak. benim aklıma bi binlik geldi. bu muallakden telefonu istedim. eli titreyerek verdi bin sanki gibecez.
    aldım buna ajdar - şahdamarı yolladım. ( o zamanlar yeni çıkmış sırf daşşak için indirmiştim ama bu muallakye kısmet oldu )

    neyse derse girdik hoca gelmeye yakın bu muallakye telefonu sesizden çıkarıp verdim. teleşla aldı montun cebine koydu .mont askısının yanında oturuyor zaten yavşak. hoca derse başladı işte anlatıyor. bizde yazıyoz çiziyoz. hoca bunun olduğu tarafa gidince gizliden bu bini aradım Şahh şahh diye çalmaya başladı telefon. bu giblemiyor tabi. gülüyor. sınıf yerlerde amk.
    hoca kimin o telefon felan deyip montları kurcalayınca bizimkinin cebinden buldu telefonu.

    karı yanlış anladı olayı dersimle dalga geçtiniz diye telefonu aldı idareden alırsın dedi. Bu muallaknin rengi attı telefonda yeni dıbına kodum yalvarıyor hocam nolur felan diye.

    tabi sınıfça bu binle dalga geçiyoruz bizde...

    buda böyle bi anımdır.

    Şarkı: http://www.youtube.com/watch?v=nqCRB_KsNjQ
    ···
   tümünü göster