1. 451.
    +5
    hahaha güldüm amk bende de var 1-2 tane.
    ergenliğin ilk zamanlarında aynanın karşısında otuzbir çekicektim. fantezi olsun diye işe züte parmak olayınıda kattım.ama aynada kendimi o halde görünce muallak gibi hissettim o zamanlar kaplan maskeleri vardı aldım taktım kafaya öyle otuzbir çektim.

    yaş 15 liseye yeni başlamıştım.ama sorun benim ergenlik biraz agresif ilerliyordu. bunu dememin sebebi aletimin diğerlerine göre daha büyük olmasıydı sanırım. harbi izbandut gibi çıkıyordu. bende utandım para bantıyla aşağı doğru kavis vermeyi denedim. tabi bu kötü bir son doğurdu. pirlonun bandanası gibi yapışık gib taşak yürüyemedim ama ondan daha zor olanı ise kıllara asili olmuş bandı çıkarırken annemin odaya dalmasıydı...

    edit:bunuda anlatmazsam içimde kalır.
    ilkokul 4 te bir tane arkadaşım vardı.hep benim gibim 21 cm der kerizlerdi beni. bende onun yanında seninki nasıl 21 lan benimki 19 cm derdim hayatın beyaz yalanları. benim kuş tabi o zamanlar kalkmıyordu arkadaş her gün otuzbir çekiyormuş falan ben olayı baya bi kafaya taktım. babama falan başvurdum böyle böyle anlattım. adamın nur yüzüne gülsemmi ağlasammı ifadesi yansıdı birden bana sizin o yaşta olması imkansız arkadaşın yalan söylemiş sana diye anlattı ama ben dinlemedim tabi. gece aldım çantanın gözünden 50lik cetveli bamyayı asılıp boyunu ölçücem tam o arada dıbını gibiyim teyzem odaya badozlama daldı. önce güldü napıyon sen falan bende anlattım teyze benim pipim çok küçükte onu ölçüyodum. teyzecim sen küçüksün falan diye teselli etti ama yinede ertesi gün çılgınlık yapıp derste birbirimize pipilerimizi gösterip ikimizinde küçük olduğunda hemfikir olduk.
    ···
   tümünü göster