1. 326.
    +1 -1
    lan amk gavatı. dallama zütveren. maçın hangi güvende olduğunu bilmek için mesaj attım kötü bişey mi bu veya düşük bi durum mu? biraz zütün havalardan inip cevap verseydin oynayıp yatsaydım gibimde olmazdı yine tebrik ederdim. oradan buradan aldığını zaten kendın de söylüyorsun buradaki insanlar senin emek harcadığını sanıyor. yaptığın basbaya prim cunku mılletın emek harcadığı macları vs. toplayıp buradaki insanlara dagıtıyorsun. senin basarı oranın %50 %60 su ana kadar neyin kafasını yasıyorsun be angut. yatarsa yatar beni giblemez ama oraya "kesin tutucak hihihi" diye yazmak ayıptır yazıktır. sonra kalleş gibi özel mesaj ifşa edersin ha dıbına koyduğumun gavatı seni. milletin parasını hiç ettiremezsin.

    ben size tüm kaynakları vereceğim beyler bu gibik kafalıya taviz vermeyin.

    ayrıca emek hırsızlığı yapıyorsun eğer aldığın insanların onayı almadıysan, dediğim gibi ben size teker teker hangi mecradan, kişiden aldıysa kaynağını belirtirim gidip alırsınız beyler. burada ne üdüğü belirsiz hazıra konan tiplere prim vermeyin. özel mesaj atarsanız ben "cevap" verir size yollarım kimlerden aldığını vs.

    biri de orda yok helal olsun yok gecesini gündüzüne katıyormuş falan. kocaman bir hasssgibtir.

    zütoş.

    edit: ağzı pislik içinde kalan zavallı bir küfürbazdan başkası olmadığın için ben de bir nebze senin anlayacağın dilden konuştum. düşük pekekent seni. 3. şahısları da araya kattın haberin olsun. *
    ···
   tümünü göster