1. 1.
    -1
    yoksa kafayı yicem amk. 2 yıllık sevgilimle ayrıldık.

    mutluyken über mutlu ama en küçük kavgada dünyanın en düşman iki insanı oluyoduk aylardır. kendisine o kadar değer veriyodum ki her şeyin merkezi oydu benim için. zaten asıl hata da bu zaten. bi ihtimal bunu okuyan olursa diye söylüyorum; sakın bu hataya düşmeyin. hayatınızın merkezine koymasanız da o ilişki sürmesi gerektiği kadar sürecek; aksi taktirde gelip böyle içinizi dökmek zorunda kalırsınız.
    23 nisan günü muhteşem bi gün geçirdik. dağ bayır gezdik. doğa yürüyüşleri yaptık. kendin pişire gidip mangalımızı yaptık. herşey süperdi. bi arkadasımı görüp elini bırakıp ona selam verene kadardı tabi bunlar. olay bu evet. elini bırakıp ona selam verdim. neymiş kaç keredir beni uyarıyomuş, ortada kalır gibi hissediyomuş böyle yaptığımda. başta konu büyümedi ama ben saçmalamamasını ve herkesin doğrularına karşılıklı saygı duyulması gerektiğini söyledikten sora olay büyüdü anlamsı şekilde. ona da kızmıyorum aslında. belki aynı tepkiyi ben de verirdim. vermezdim kesin ama belki verirdim. olay birden çığrından çıktı. çekti gitti yanımdan.
    montu arabamın bagajında kalmıştı o gün. dün dedim ki iş cıkısı gel de montunu vereyim. geldi, her zaman kapısının kilidini açardı ki amacım konusmaktı yoksa cagırmazdım ottan taktan sebepten. her zaman kapısının kilidini acardı yanıma yanasınca, bu sefer penceresini indirdi sadece. pencereden ver montu da gibtir olup gideyim bian önce havasında. öyle yapınca bişi yapamadım. montu koydum. yüzüne bi baktım. sora geri adım attım 2 tane. sora cekti gitti.
    Ardından mesajı geldi: beni bu davranısını ömrün boyunca unutmicam. ben bugün işten kovuldum. yanına geldiginde aglıyodum ve sen benm agladıgımı göre göre geri cekildin dedi bana. dünyanın en adi huur cocuguyum ki agladıgını filan farketmedim ben ya. lan kıyamam ki onun gözyasına ben. agladıgını görsem cekip gitmeye calıssa kendimi arabasının önüne atmazsam benden adisi yok. benm nasıl bukadar vicdansız oldugumu düsünebildi. nasıl amk nasıl?? herseyimi ona verdim ben. arkadas cevremi filan kaybetmedim. cok güzeldi o huyu. ama ben herseyimi verdim ona. ne isterse yaptık. hiçbişeyden geri kalmadık. birlikte kahkahalara bogulduk, birlikte agladık amk. benm nasıl bukadar vicdansız olabilecegimi düsünür. kafayı yicem amk. engelledi heryerden beni. sesini cismini duymak görmek istemiyorum dedi.
    of amk oofff!!! evlilik teklifi edecektim lan bikaç haftaya. pırlanta bakıyorum amk pırlanta! nasıl teklif edecegimi bile bulmustum. cok orjinal olacaktı hersey.
    gibtirdi gitti olum. dımdızlak bıraktı beni ortada. napıcam bilmiyorum. şuan msj atmıyorum. çünkü hatalı diilim. özür dilenmesi gerekiyo benden. ama it gibi özlüyorum. aşka yenik düşmek istemiyorum. it gibi tırsıyorum bidaha o olmicak diye ama bişeylerin kökten düzelmesi için bunu yapmam lazım. msj atmamam lazım. beni gercekten seviyosa dönecektir zaten. işten de cıkarılmış zaten. vay amk ya. oooffff offf...

    özet: iç dökme.. okuyup bişi yazmanız sart diil. ben burda ara ara gelip içimi dökücem. düzelene kadar ya da tamamen bitene kadar devam edicem.
    Hadi kalın saglıcakla..
    ···
   tümünü göster