1. 1.
    +30 -16
    ikisi de ülkemizi uluslararası alanda güç duruma düşürerek baskı altına alıp zayıflaştırmak için uydurulmuş siyasi yalanlardır.

    ermeni sorunu, tüm tarihi boyunca güçlü bir devlet kuramamış, başkasının himayesinde yaşayan ermeni halkının içindeki bir takım çeteci katillerin hıristiyan devletlerin güdümüyle osmanlı ülkesindeki halkı kıyımdan geçirerek bir devlet kurma çabasını engellemek için yapılmış zorunlu göçü çarpıtarak ortaya çıkarılmıştır.

    tunceli konusu ise her fırsatta ayaklanarak bölgeyi yakıp yıkan halk sömürücüsü feodal aşiretlerin ayaklanma hareketlerini ortadan kaldırmak için yapılan tunceli harekatı'nı çarpıtarak ortaya çıkarılmıştır.

    biri öbürünün devamıdır. dış güçlerin desteğiyle kabul ettirilemeyen ermeni soykırımı yalanı, bu kez yurtiçindeki basının işleyip doğrudan türk halkının kendisinin kandırılarak kabul ettirilmek istenen tunceli kıyımı yalanını başlangıç noktası yaparak kabul ettirilmeye çalışılmaktadır.

    tunceli kıyımı yalanına halk inandırılarak sözde ermeni soykırımı üzerindeki halk direnci kırılmaya çalışılacak ve böylelikle bu soykırım yalanına hem uluslararası kamuoyu hem de türk halkı daha rahat inanacaktır.

    oysa ermeni soykırımı da tunceli katliamı iddiası da basit birer yalandan ibarettir.

    işte o yalanlar:
    (bkz: çarpıtılmış tunceli olayları gerçekte nedir)
    http://www.ermenisorunu.gen.tr/turkce/ozet/yer.html

    ermenilerin türklere yaptığı gerçek soykırım:
    http://www.ermenisorunu.g...iamlar/degerlendirme.html
    http://www.ermenisorunu.g...tr/turkce/ozet/teror.html

    yeni bir hile:
    (bkz: pkkcıların yeni hilesi solcuları içine çekmek)

    başka bir hile:
    http://www.aktifhaber.com...estirme-plani-809280h.htm
    http://www.aktifhaber.com...ye-goturduler-807394h.htm

    sömürgeci güçler ermeni soykırımı yalanına tüm dünyayı inandırıp ülkemizi güdükleştirmeye çalışırken, pkk ermeni işbirlikçilerle azınlıkları yanına çekip yurdumuzu bölmeye çalışırken, şii iran'ın ülkemiz alevileri üzerindeki propaganda çalışmaları ortadayken, bastırılan ayrılıkçı tunceli ayaklanması topluma kıyım diye yutturulmaya çalışılırken siz hala solcu-sağcı, alevi-sünni, türk-kürt, izmirli-konyalı goygoyu mu yapacaksınız?

    hala işi gücü bırakıp tüm bu sömürgeci oyunlarını boşa çıkarmış olan atatürk'e çamur mu atmaya çalışacaksınız?

    (bkz: bu ülkede türklerin ölmekten başka işi yoktur)
    ···
   tümünü göster