1. 1.
    +6 -5
    ne kadar anlama-kavrama hatta okuma yazma özürlü samankafalı huur evladı varsa şimdi hepsi buraya toplandı. bir dangalak diyor sırf mezheplerinden ötürü 40000 kişi öldürüldü. ulan çüş dıbına kodumun salağı öyle şey mi olur nasıl o devirde nasıl 199 şehit vererek 40000 kişiyi katledilir kodumun beyinsizi.

    bir de dıbına kodumun salakları "thuncély rhapolarıngda qathlyam tiyé gechiyor kénqy" deyip atıyor. ulan amk salakları o rapor dedikleri şey gerçek bile değil. başbakanın gösterdiği çakma belgede bir mühür hatta imza bile yok neresi gerçek. varsa yoksa necip fazılın uydurma anılarından saçma sapan kaynak gösterebiliyorlar hepsi bu.

    bir de orada o kadar gösterdik tuncelide 35le 40 yılı arasındaki nüfus farkı 6500 öyleyse ölen sivil sayısı olsa olsa 1500'dür yazdık ama hala bu dıbına kodumun beyinsiz huur evlatları hiçbir doğru belgeye dayanmadan atıp tutuyorlar dangalak herifler.

    ayrıca o röportajlardaki tanıklar ne diyecekler, "bizim elimize silah tutuşturuldu, biz de karakol basıp asker öldürdür onlar da harekat düzenleyip ayakanmamızı bastırdılar." diyecek halleri yok heralde varsa yoksa "biz masumuz" deyip atıp tutacaklar.

    bu kafasız, kendi ülkesine, milletine, ordusuna iftira atmaktan zevk alan bin kuruları bu ülkede oldukça böyle yalanlar daha çok milletin zihnini işgal eder.

    seyit rıza ingizlizlere mektup yazıyor, "siz bunları lozandan sonra rahat bıraktınız onlar da bizimle uğraşıyor şimdi" diye "ne olur bize yardım edin" diyor. bu aptallar topluluğu da hala yalan söyleyerek tunceli katliamdır deyip koca bir millete, koca milletin ordusuna paşasına iftira atıyor. 199 şehide saygısızlık ediyor.

    insan değilsiniz utanmazlar sizi.
    ···
   tümünü göster