1. 14001.
    -1
    @23 kes lan sokuk. yaşadınız mı o zaman diyosun yaşı bilinmiyo. nerden biliyosun amk 4 çocuğu olduğunu o zaman mı yaşadın? aişenin diyelim ki çocuğu düştü nerden bilceksin amk o zaman mı yaşadın? diye sorarlar adama. O zaman mı yaşadına getirme zaten o dönemde kim ne değişirmiş kim nasılmış anlatılan hikayeler ne derece doğru bilemezsin tarihsel yazılı metin mi var amk?

    Eğer koruyacak olsaydı; 9 yaşındaki çocuğu(!) kendi çocuğumuş gibi gösterebilirdi. Yeğeni gibi bile gösterebilirdi. Yeter ki istesin.

    ayrıca önemlinin de nasıl biri olduğunu bilemezsin bana göre ticaret adamı cahillerin beynine güzel girmiş onlarda hööö diye inanmışlar. Cenneti yemyeşil şelaleli ırmaklı anlatırsan çöldeki adama bayılır. 40 yaşına kadar ticaret insanı o dönemde neler görür duyar öğrenir düşünün azıcık. Bunu amazon ormanındaki adama da anlatsana hadi. Adamın ömrü yeşillikle börtü böcekle şelale ırmak yağmurla geçmiş. gibim senin anlattığın yeri der geçer gider. mormonlara olanla aynı inanıyolar mı? kesinlikle. KArısını kızını peygamber dediği adama vermekten de çekinmiyolar.
    ···
   tümünü göster