1. 1.
    +11 -1
    sizi huur çocukları.tamam istediğiniz insanın onuruyla gururuyla dalga geçin zerre gibimizde değil fakat o adamı boşu boşuna ümitlendirmeyi bırakın.ikinci bir ahmet abi vakası yaşanacak.
    http://sosyalmedya.co/ahm...uk-bekci-bile-secemezler/

    buyrun okuyun görün adamın yorumunu.

    yarın öbür gün kaçınılmaz olan o hayal kırıklığıyla yüzleşince yanında hiç kimse olmayacak kıs kıss güleceksiniz adamın arkasından sizden tiksiniyorum.

    asıl mesele bu değil tabiki bıyıklı gibi insanlıktan nasibini almamış muallaknin yaptıklarını anlayabiliyorum fakat sen serkan sen adi bir huur çocuğu olabilirsin fakat toplumsal farkındalık sahibi,vicdan sahibi bir embesil profili çizmiştin bize bu sana hiç yakışmadı huur çocuğu hemde hiç.

    siz volkan erk için zütünüzü yırtarken küçük çağdaş için başlattığımız kampanya araya gitti.çağatay için bunların onda birini yapsaydınız sadece bir kişinin değil bir ailenin hayatını koskoca bir toplumunda vicdanını kurtarmış olacaktınız tühhh sizin gibi insanlara tühh sizin gibi vatandaşlara.

    çok geç olmadan volkan erk'in hayatını karartmadan küçük çağarata umut verip ölmesini izlemeden dur diyin bu huur çocukluğuna size ve bütün inci sözlük yazarlarının vicdanlarına sesleniyorum.

    çünkü sizin aksinize inci sözlük yazarlarının kocaman bir kalbi var

    sizin gibi huur çocuklarına inat bu tak çukurunda hala iyi insanlar var buyrun...

    5 yaşındaki çağdaş a yardım kampanyası
    ···
   tümünü göster