1. 1.
    0
    çünkü bir erkeğin, özellikle de duygusal bir erkeğin başına gelebilecek en kötü durumdur. başıma 2 kere geldi ve ikisinde de toparlanmak, kabullenmek çok güç oldu.

    karşılaştığınız kişi aslında fırtınalı bir beraberliğin ardından boşluğa düşmüş, terkedilmeyi veya onsuzluğu hazmedememiş, sığınacak liman arayan bir kişidir. ama o , bunu size asla hissettirmez. biraz saf ve duygusalsanız eğer bu ani yakınlaşma ve sıcaklık sizi hayata bağlar. hele ki kız güzelse ve siz çok da yakışıklı değilseniz onu bir lütuf gibi görürsünüz ve umutlarınız tazelenir. ilk başlarda her şey mükemmeldir. kız size beklemediğiniz derecede bir ilgi gösterir. hatta sanki siz kızmışsınız da o erkekmiş gibi hissetmeye başlarsınız. bu hep kızın kendi yaşamak istediğini yaşayamaması sebebiyle geçiş sürecinde sizi alter egosu gibi görüp dolaylı yoldan kendisini tamin etme durumudur. duygusal yoksunluk zamanla yerini doygunluğa ve iyileşmeye bıraktığında ise onun rolünü siz devralırsınız. ayrılık gelir çatar. onun geçiş döneminin bittiği yerde sizinki başlar.

    ama ne yazık ki bu karşıdaki kişiye yazık etmektir. siz siz olun bu yola başvurup günahsız insanların duygularıyla boşu boşuna oynamayın. insanların sebebi olmayın.
    ···
   tümünü göster