1. 1.
    +1 -1
    artık tak etti moderasyonun yaptığı saçmalıklar ! üstteki reklama tıklatma hilelerinden tutun da bizim üzerimizden para kazanan ama bizlere emeğimizin karşılığını " silik " olarak veren moderasyona artık sağlam bir direniş varkti geldi. ancak elbette ki bu bir sözlük hareketi olmalı ve ben tek başıma hiçbir şeyim, hep birlikte biz küçük balıklar büyük balığı yiyeceğiz ! taleplerimizi belirleyeceğiz ve moderasyona sunacağız. Yolla panpacıların gibimsonik başlıklarına binlerce entry giriliyor, hepimiz rahatsısız sözlükte barınmalarına. küçük büyük hepimizin sözlüğü burası ve giderek yozlaşıyor, moderasyon para ve reklamlar uğruna sözlüğün adını lekeliyor artık. inci sözlük diye birşey kalmadı.

    şahsen ben yolla panpacılardan rahatsızım, belli bir entry sayısı ve şukunun altında olanların başlık açabilmesinden rahatsızım ( kendim dahil ), yazar alımlarının rastgele değil ekşi sözlük standartlarında entry incelenerek alınması taraftarıyım, sözlükte "gündem" başlığının daha kategorizeleştirilerek yapılması taraftarıyım. katılırsınız katılmazsınız ama sizlerin yani sözlüğün sahipleri olan kullanıcıların menfaatleri moderasyonun gibinde bile değil !!

    bugün sözlüğü gibertiyoruz evet beyler benimle olanları göreyim . çok sinir bozucu bir planım var ve moderasyon kılını kıpırdatamadıkça çıldıracak : )))) özelden soranlara hemen yolluyorum planı. benimle olanlar lütfen seninleyiz asdf desin. asdf demeniz yeterli.

    Ben dokununcu nesil sıradan bir sözlük kullanıcısıyım ve bu sözlüğün daha güzel bir yer olması için çaba gösteriyorum. Burada bir şeyler deniyorum, işçi bayramıysa bizler de sözlüğün işçileriyiz. Sen benden daha aktif bir kullanıcısındır belki. Ama gel bu oluşumun çarklarının dönmesi için, güç olabilmek için birlikte olalım !

    edit: neslimden dolayı eleştirenlere de şunu söylüyorum (bkz: nesilcilere basit bir mantık sorusu). bu başlıkta sadece son nesillerin de ilk nesiller kadar troll olabileceklerini göstermeye çalıştım, ama olay anlaşılamamış. Hiçbirimizin birbirinden eksiği fazlası yok, ama birlik olursak gerçekten birlik olursak gerekirse sözlüğü bırakma kozumuzu ortaya koyar yeni bir sözlük açar oradan devam ederiz, ama boyun eğmeyiz. Ne kadar az kişiysek o kadar kırılgan olacağız. Her bir kişiye ihtiyacımız var. saygılar.

    katılanlar:
    1- marx in havarisi
    2- asim reyiz
    3- dnaligaz1087
    4- 10uncu nesil
    5- lapreyiz
    6- mobileedick
    7- guneseucarakkafaatanadam
    8- tecavuzmagdurufarkindasizbalik
    9- kery
    10- asperagos
    11- badboymadbad
    12- musaitbiyerdeinecekvar
    önemli edit: arkadaşlarla birlikte bir şeyler yapmayı deneyeceğiz. adınız yazmasa da olaya destek verin. biz silik yeme pahasına bu işe giriyoruz siz başlığın altına " ne gibim bi iş bu amk" dahi yazsanız desteklemiş olacaksınız. biz silik yesek bile oluşum devam edecek. ne demek istediğimi anlamamış olabilirsiniz ama harekete geçtiğimizde anlayacaksınız.

    ---

    e başlayalalım o zaman. haydi herkes uplara. up up up up up up hayrına up. katılıyorsunuz ama uplamıyorsunuz, olmaz. herkes uplara kuvvetlice asılsın haydi

    1 mayıs inci sözlük direniş no 1
    1 mayıs inci sözlük direniş no 2
    1 mayıs inci sözlük direniş no 3
    1 mayıs inci sözlük direniş no 4
    1 mayıs inci sözlük direniş no 5
    1 mayıs inci sözlük direniş no 6
    1 mayıs inci sözlük direniş no 7
    1 mayıs inci sözlük direniş no 8
    1 mayıs inci sözlük direniş no 9
    1 mayıs inci sözlük direniş no 10
    1 mayıs inci sözlük direniş no 11
    1 mayıs inci sözlük direniş no 12
    1 mayıs inci sözlük direniş no 13
    1 mayıs inci sözlük direniş no 14
    1 mayıs inci sözlük direniş no 15
    1 mayıs inci sözlük direniş no 16
    1 mayıs inci sözlük direniş no 17
    1 mayıs inci sözlük direniş no 18
    1 mayıs inci sözlük direniş no 19
    1 mayıs inci sözlük direniş no 20
    1 mayıs inci sözlük direniş no 21
    1 mayıs inci sözlük direniş no 22
    1 mayıs inci sözlük direniş no 23
    1 mayıs inci sözlük direniş no 24
    1 mayıs inci sözlük direniş no 25

    ---

    arkadaşlar herkes başlıktaki listesindeki numarasına baksın. saat 21.30da öldürücü vuruşu yapacağız. saat tam 20.30u gösterdiğinde listenizdeki numaranıza karşılık yazdığım başlık nolarını uplyacaksınız. elbette ben de uplamaya devam edeceğim ancak senkron şekilde upladığımızda hepsi sol taşakta aynı anda gözükecek ve screenshot alabileceğiz. tam 21.30 unutmayın saatlerinizi kontrol edin androidiniz varsa oradan bakın pc varsa pcden tam 21.30da birini 15 saniye sonra diğerini. 21.45e kadar uğraşalım sonra da başarıyla dönelim inşallah. dışarıdan katılmak isteyenler de istediği başlığı tam 21.30da uplasın lütfen

    1- 1ve2
    2- 3ve4
    3- 5ve6
    4- 7ve8
    5- 9 ve 10
    6- 11 ve 12
    7- 13 ve 14
    8- 15 ve 16
    9- 17 ve 18
    10- 19 ve 20
    11- 21 ve 22
    12- 23 ve 24

    özet: kimse bir gib yapmadı sadece yaz panpa deyip gitti. sadece birkaç arkadaşımız yardımcı olmaya çalıştı ancak yetmedi tabii ki. demek ki neymiş hayıflanmayacakmışsın sözlük bozdu diye. neyse bu kadar ciddiyet yeter de artar. hepinizin amuna koyim

    ---

    bu işin peşinde koşan mobileedick ve 10uncu nesil panpalarıma buradan teşekkürü bir borç bilirim.

    --- --- --- ---

    ayrıca modları da buradan tebrik ediyorum. isteseler silik atabilirlerdi ancak bu demokratik hakkı kullanmamıza izin verdiler. tebrik ediyorum hepsini. şuku
    ···
   tümünü göster