1. 1.
    +8 -2
    bu bir sevimli kız ossuruğudur. ferahlatır, pembe renklidir.

    BOOOOOOOOORRRRRRKKKKSSSSSSSSSSSttttiiiiiii: bu 3 gündür sıçmayan adam osuruğudur. ortamı ısıtır, naif bi koku salar. dosta güven düşmana korku verir.

    zomburteeeyyyyy: bu bir baba osuruğudur. ailedendir. varlığı yadırganmaz, sevgiyle şefkatle karşılanır. halaylar çekilir zaman zaman. kendini kabul ettirmiştir ortama. kokusu yan odalara kadar ulaşabilir.

    : anne osuruğudur. varlığı kanıtlanmamıştır. kimi bilim adamları bunun bir idea,bi hayal olduğunu söylerler. net bi bilgi bulunmamaktadır.

    kutsiiiiiiiiiiii: sessiz osurmaya çalışırken birden züt deliğinden haşin bi sesle çıkan serseri bi osuruktur. buna ergen osurukta denilebilir. başına buyruktur, asidir,sivridir. zaman zaman züt deliğini yakabilir.

    pussssssssssssssssssiiiiiii: sessiz fakat etkili bi osuruktur. dağdaki komando gibi varlığını asla anlayamazsınız. iş bittikten sonra geride keskin ve sert bi koku bırakır. ama asla olay yerinde bi ipucu bırakmaz.

    buups buuups tııııııııııırt: tedbirli osuruk denir halk arasında. genellikle tak öncesi son atışlar yapılır. ilk iki 'buups bupps' züt deliğini açıp sıkarak osuruğu taktan ayırma hareketidir, yani tedbirdir. sonraki 'tııııırtttt' son atıştır. sonuna kadar gitmemekte favda olur.

    zarrtovitt takksssss: ve son osuruk. kimi bilim adamları bunu tak katagorisinede alır. çünkü tuvalete oturduktan sonra ilk ıkınmada ne var ne yoksa bırakılan ilk osuruk ve hemen ardından gelen takun zincirleme uyumudur. güvenilen mekanlarda denenmesi, sesi bastırıcı önlemler alınması tavsiye edilir.
    ···
   tümünü göster