1. 76.
    +1 -1
    tarihi yalan yanlış anlatıp bilmişlik yapmaya çalışan bir cahil mal daha.

    ermeniler 19 yy.ın son çeyreğinde avrupalı hıristiyan devletlerin teşviki ve yardımıyla bugünkü türkiye toprakları üzerinde aynı bugün pkknın yapmaya çalıştığı gibi terör eylemleriyle bağımsız bir devlet kurmaya çalışmıştır. bunun için defalarca ayaklanıp karışıklık çıkararak doğu anadoludaki halkı kıyımdan geçirip temizlemeye çalışarak ermenistanı kurmaya çalışmışlardır.

    bunun için padişaha bile suikast düzenlemişlerdir. en büyük hainlikleri 1. dünya savaşı'nı fırsat bilerek bağımsız devlet için ruslarla işbirliği içinde doğu anadoluda masum halkı ahırlara binalara toplayıp yakarak, devriye gezen askerlerimizin kulaklarını burunlarını keserek öldürmeleri olmuştur.

    ancak pis emellerine atatürk'ün girişimleriyle 1. dünya savaşı sonrası kurulan meclis nedenyle ulaşamamışlar ve yenilip bugünkü ermenistana geri çekilmişler hatta imzalanan anlaşmayla sözde soykırım iddialarından dahi vaz geçmişlerdir.

    bugün ermenlerin öldürdüğü türk sayısı belgelerde 100000'lerle ifade edilmektedir. ancak kendilerinin o soykırım yalanına destek olacak bir tane dayanakları yoktur.

    eğer annene yazdıracağına biraz uğraşıp okuma yazma öğrenseydin ordaki yazıları okuyup bu gerçekleri öğrenirdin.

    şimdi defol beyinsiz bebe seni.
    ···
   tümünü göster