1. 1.
    +9 -2
    bildiklerimi söylüyorum.

    1. kardeşlerim kadınların sadece ciks düşündüklerini sakın unutmayın. aklınızda birinci bu bulunsun.

    2. kadınlar evliliğe ve çocuklara değer vermezler. sadece toplum baskısıdır. bazı hormonları olabilir ama emin olun orgasmm duygusu hepsini bastırır.

    3. cinsellik konusunda bir siz akıllı değilsiniz. kadınlar da durumun farkında. o yüzden yönetmenize izin vermeyecekler. size karşı bunu silah haline dönüştürecekler.

    4. korkmayın üzerine gidin. bi yerde gardları düşecek. çünkü yalnız kalma ihtimalleri var. teslim olmayı çok istiyolar emin olun.

    5. kadınlar muhakkak oynatacakları birilerini isterler. diledikleri gibi kullanacakları. egoları çok kabarıktır. kendi cinsleri ile olan rekabetleri de bunu körükler. sizi öyle kolay feda ederler ki şaşırırsınız.

    6. bir kadın yediniğiniz her taka katlanıyo gibi gelebilir. böyle bi şey yok kardeşler. sizden uyuz olmuştur ve güç topluyodur sağlam vurmak için. yani adımlarınıza çok dikkat edin.

    7. kadınları aşağılamayın. çünkü benzer hormonal ve genetik formasyon sizde de var. hep saygı duyun.

    8. mesele sizde bitiyo kankalar. evlenilecek kadını bile tek gecelik yapabilmek sizin sabrınıza kalmış. az hormonlarınıza hakim olan. kontrolü elinize geçirene kadar az sıkın dişinizi. öyle coşkun hazlar, dolu dolu ezici zevkler almazsınız. daha sade olur ve çok gibici olur yaptığınız.

    9. çok sıkıcı da olsanız, mantıklı olduğu müddetçe konuşun. her insanın konuşmaya ihtiyacı vardır. kovalayın. rasgele karşısına çıkın. önemli olan mantıklı olmaktır. kadın sizin onunla konuşma çabasına hak versin. bana yazıyo demesin yani. anlasın yazdığınızı bi yerde, buna yoracaktır ama düşüncesinden vazgeçirecek dengede bi şeyleriniz olsun. mesela ders notu sorun ne biliyim sadece ikinizin aldığı derste quiz var mı falan diye sorun. sorun işte.

    10. ne yapın edin aşık olacam, o hissi yaşayacam kafasından sıyrılın. öyle bi şey yok çünkü. siz aşık olur elinizde alkol ile sağa sola düşer okulu uzatırsınız, pgibolojiniz fena gibilir çökersiniz ama aşık olduğunuz kadın gider mezun olur dünya devi şirkette işe başlar, ömrü koşuşturmacayla geçer, evlenir çocuğu olur, siz de hala abuk sabuk müzik dinler dizi izler şiir falan okursunuz boş boş.

    özet: okursanız düşünürüm bununla ilgili. aklıma geldikçe de yazarım. samimi yazdım çok.
    ···
   tümünü göster