1. 1.
    -1
    3 Ayda 102.5 kilo'dan 82.8 kilo'ya düştüm panpalar..
    Para harcamadan, Spor yapmadan..

    Nasıl düştüğümü merak edenler ve aynısını uygulayıp fit olmak isteyenler "Yolla Fizik Tanrısı" yazsın..

    Edit : Beyler başlığı uplatıp herkese ulaştırmak için böyle yolla panpacılık yaptım ama yine ilgi görmedi.. Neyse ulaşana ulaşsın..

    ---

    Sonuna kadar okuyun sonra karar verin..

    Eğer iradeniz sağlamsa uygulayın .. Çünkü bu iradesi gerçekten sağlam olmayanların yapabileceği türden birşey değil.. Aşağıyı okuyunca ne demek istediğimi anlayacaksınız.. 3 ay sonra zayıflamazsanız gelip beni gibebilirsiniz..

    Zayıflamak istiyorsanız az yiyin gibi birşey demiyorum.. Direk yemek yemiyeceksiniz diyorum.. Az yemek yemek, Her öğün salata yemek gibi her yolu denedim.. Hiçbiri fayda etmedi.. Türlü türlü haplar kullandım fayda etmedi.. Koşu bandı alıp her gün koştum fayda etmedi.. Çünkü yediğim yemek yaptığım herşeyi kat kat geçiyor.. Her öğün yaklaşık 2000 kalori alıp, yani günde en az 6000 kalori alıp üzerine abur cubur yersen,1-1,5 saat yaptığın 500 kalori yaktıran sporun sana fayda etmez.. Neyse...

    Bi gün canıma tak etti komple yemek yemeyi kestim.. Sadece çay, kahve ve su ile durdum.. O da şekersiz.. sabahtan akşama kadar 10 bardaktan fazla kahve içtiğimi biliyorum.. Haftada 1 defa yemek yedim.. o da ekmeksiz ve sadece 1 kâse.. Sulu yemek.. çok dayanamadığım zamanlarda haftada 1 veya 2 defa 1 tane salatalık yiyip midemi bastırdım.. Resmen esir kampı muamelesi yaptım kendi kendime.. 3 ay boyunca önümde yemekler yendi fakat irademi bozup bende katılmadım.. Vitamin hapı kullanmadığım için çoğu zaman tansiyonum düştü, gözlerim karardı.. Fakat yinede 3 ayda 20 kilo vermeyi başardım..

    Sizin yapmanız gerekenler;
    1) Yemek yemeyi kesin..
    2) Günde istediğiniz kadar şekersiz çay ve kahve içebilirsiniz..
    3) Haftada 2-3 gün her gün 1 tane olmak şartı ile salatalık, domates veya meyve yiyebilirsiniz..
    4) Haftada 1-2 gün akşam yemeği yiyebilirsiniz .. Fakat yemek sulu yemeklerden olacak ve ekmek kullanmiyacaksınız.. Salatayı abartmadan yiyebilirsiniz..
    5) Yemek yemediğiniz için vitaminsiz kalacaksınız.. B12,C ve D vitaminlerini her gün 1 defa kullanacaksınız.
    6) Bunlardan başka hiçbirşey vücudunuza girmeyecek.. Evet o düşündüğün şey'de dahil..

    Her gün salata ile beslensem ne olur diye bir arkadaş sordu.. Eğer her gün salata yerseniz vücudunuz sindirecek birşeyler bulduğu için vücudunuzu saran yağları ellemeyecektir.. Eğer mide'yi aç bırakırsan beyin direk daha önce depo yaptığı yağlara saldırır.. Deve'deki hörgüç gibi.. O yüzden biz vücuttaki yağları hedef aldıracağız..

    Dediğim gibi bu çok irade isteyen, sağlıksız ve zor bir yöntem ama sonuç garanti.. Ben 3 ayda bu yöntem ile 20 kilo verdiysem sizde verebilirsiniz..
    1 Hafta dediğimi yaptıktan sonra zaten vücut alışıyor.. Sonrası daha kolay oluyor.. Bir bakıyorsunuz 3 ay geçmiş fit olmuşsunuz...
    Bu sistemi uygulamadan önce kendinize 20-30 liraya bir baskül alın.. Evde çıplak veya don ile sürekli tartılın.. 1 hafta sonra azalmaları görünce zaten kendiniz devam etmek isteyeceksiniz..

    Hadi kolay gelsin.. Başarırsınız inşallah :P Zeus hepinizi kutsasın.. Ameno...
    ···
   tümünü göster