1. 1.
    +41 -2
    bi anımı anlatayım ufak, belki küçük fikirler verebilirim
    sene 2008.7.sınıfa gidiyorum. Ronarkta oynuyorum. Tabi ne kadar oynayabilirsek o zamanlar
    12 yaşında bir çocuğum. Oyunun patlama zamanları. Serverlara girilmiyor yoğun saatlerde.Zar zor oyuna girip +5 chitin set +7 iron crossbowla apede parti dileniyoruz zaman geçiriyoruz
    Premium benim gözümde o zamanlar çok değerli bir şey. iphone gibi falan geliyor bana.
    Neyse annem cebime her gün 4-5 lira koyar okula giderken. Cips meyve suyu tost simit vs yerim o parayla.Her gün 1 lira kenara atmaya başladım. Meyve suyu içmiyordum hiç okulda.Su alıyodum onun yerine

    Neyse böyle böyle 1 ay geçti. Okulların kapanmasına 2 hafta falan kaldı, yarıyıl tatiline giricez.Ben de topladım paramı, saydığım zamanı hiç unutmam,tam 31 liram vardı. Hepsi de bozukluk. Torbanın içine koydum paraları. Ağır geliyo o kadar çok bozukluk var düşünün

    Ronarkta gb 10 lira (çoğu serverde fix 10 liraydı o zamanlar)
    Bi internet kafe var bizim burda,hem premium satar hem gb hem cash vs..
    Şimdi oturup düşündüm bi.Paramla 3 gb alsam +7 chitin set dizerim.Ama yarıyıl tatiline giriyoruz benim gibi bi sürü çocuk knight oynıycak. Server zaten almıyo hiç almaz.Ben en iyisi premium alayım deyip yola koyuldum.

    hiç bi premiumun parasını bilmiyorum. Oraya gidince öğrenicem. Kalbim sanki yerinden çıkacak. Heyecanımı anlatamam bile. Uzakta biraz kafe koştura koştura gidiyorum. Elimde poşet poşette paralar şıngırdıyo şıngırdadıkça etraftakiler bana bakıyo

    Neyse geldim kafenin önüne. içerisi baya kalabalıktı.Ben girdim içeri işte gb çekenler cd alanlar film alanlar falan filan bi de küçücük çocuğum abi ben şunu almaya geldim diyemiyorum. Kafe sahibi bi abi var fark etti beni elimdeki poşeti de gördü. Araya bi yere beni sıkıştırdı ne istemiştin abicim dedi.Çok heyecanlanmıştım kendi başıma kendi charım için bi şeyler alıcaktım kendi paramla.

    Abi gold premiyum ne kadar dedim.34 lira abicim dedi. Yıkılmıştım.Bende 31 lira vardı. Hafif gözlerim doldu. Poşetten paraları çıkarıp saymaya başladım. Aslında kaç para olduğunu adım gibi biliyordum evde 30 kere saymıştım en az.Sol elimle poşeti tutuyo, sağ elimle paraları toplayıp sayıyodum. 3 dakika sonra falan saymayı bitirdim.

    Bundan sonra, hayatımda asla unutamayacağım 5 dakika yaşayacaktım;
    Abi benim 31 liram var dedim.Bi durdu yeni müşterilerde gelmeye başladı.Ben çok üzülmüştüm abi de anlamıştı üzüldüğümü.1 ay boyunca kurduğum hayaller suya düşüyordu.Abi o zaman gb alıyım param yetmiyo dedim.Abi kafasıyla gel işareti yapıp avcunu açtı, gülüp öbür tarafa geç versinler kodunu dedi. Anlamamıştım o sırada bir sürü bozukluğu avcuna boşaltıyordum.Abi piremiyum alabilir miyim dedim gözlerim parlıyodu eminim. Hadi koş ben 2 dkya gönderiyorum kodu yan tarafa dedi.Ben adeta uçuyordum.

    Hala an an gözümün önünde o sahneler. Gidip başka bi abiden gold premium kodunu aldım, bana bi masa açtılar kodu ellerim titreye titreye yazdım.

    Önümdeki 1 ay,2009un yarıyılında yani, oyunu çook zevk alarak oynadım. Ezik itemlerimin ya da kombo yapamayan ellerimin hiç bi önemi yok. Küçük bi çocuğun tek başına treant kesme sevincini yaşadım. Bunlar bana yeter de artar.

    Son bi söz;
    Allah bu ülkede o internet kafenin sahibi abi gibi insanlardan razı olsun. Adam bana normalde 32 lira olan şeyi 31 liraya verdi. Sizin için küçük bi şey olabilir ama benim için çoooook büyük anlamı var.

    Okuyana da okumayana da eyvallah.
    ···
   tümünü göster