1. 1.
    +33 -1
    öncelikle gibeceğiniz keçinin 3 yaşını geçmiş,dişi,keşmir keçisi yada ankara keçisi olmasına dikkat ediniz.yaban ve dağ keçilerinden uzak durunuz.yoksa sonunuz böyle olabilir

    http://www.facebook.com/photo.php?v=220661374746008

    unutmayınki keçi gibmek maharet gerektiren bir iştir.

    temel malzemeler

    boş bir oda (ahırda da iyi gibişilir)

    tuz(sebebi aşağıda)

    vazelin (gül esanslı olanı makbulür)

    soda (yoksa su)

    sexin temel kaidesi bildiğiniz üzere ön sevişmedir.bunu için keçinizle önce bir vakit oral sex yapmalısınız. Bildiğimiz üzere keçi tuz yalamayı seven bir hayvandır.bunun için sodaladığımız yannanınıza yeterince tuz döküp partnerinizin ağzına getirin.böylece tuz yere dökülmez,yarağınızaa yapışır.partneriniz yarağınızı hunharca yalamaya başlıyacaktır.daha sonra vazeline buladığınız yannanınızı yine vazelinlediğiniz keçi dıbına freestyle olarak sokunuz.

    sıkça sorulan sorular:

    keçi yannanımı ısırır mı?
    merak etmeyin keçi asla yarağınız ısırmaz.test için önce parmağınızla aynı işlemi yapıp sonra gönül rahatlığıyla ağzına verebilirsiniz.

    kaya tuzu kullansak olur mu?
    elbette olur ama tuzu ufalamak gerekir.yoksa keçi sadece tuzun yoğun olduğu noktaları yalar.

    keçiyi gibtim ama keçi zevk aldı mı?almadıysa zevk alması için neler yapmalıyım?
    unutmayın ki zevk alan keçi kısa aralıklarla meler.eğer böyle bir durum varsa keçinin gözünde şimdiden bir sex tanrısı oldunuz.tebrikler.eğer melemiyorsa üzülmeyin zaman herşeyin ilacıdır.ayrıca oral esnasında keçiyle göz teması kurunuz böylece çifte zevk yaşarsınız.
    ···
   tümünü göster