1. 1.
    +10 -13
    beyler farklı senelerde o ailenin yanında yaklaşık 4-5 ay geçirmişimdir. yıllar zaman karışık oalrak aklıma gelen absürd durumları yazcam.

    bi kere öğle sıcağı izmir yanıyor amk. arkadaşa diyorum adaya kaçalım falan. bu hık mık eidyo peder arabayı vermez falan.

    dedim ben misafirim amk sever beni dur ben isteyeim. x amca biz bi adaya gitsek hiç gitmedim hem turist ayağı falan yaparız genç adamız sonuçta dedim bin bi gülümseme attım

    adamın keyfi yerine geldi kahkaha bastı bizimkine al lan amkduğum dedi anahtarı attı çocuk sevinçten ağlicak amk.

    sonra ablası atladı ordan amk "baba onlar madem turist avına çıkyo annemle beni de zütürsünler biz de biraz genç genç takılalım sen de gelme 2 bekar olalım annemle" diyo

    amk ben bi an kzıardım aha aile içi faciaya denk gelcem falan diye. ciddi ciddi adam sinirli amk duruşu falan harbi kan çıkartır sandım.
    pis pis güldü ve "kızım anandan geçti o 3 tane doğurdu çuval oldu ahhahah kimse almaz artık onu rahatım ben. sen de git gençlerle takılın işte. sen bilemedim'Le takılırsın o salağa da yapın ordan bi kız 4 genç eğlenin" dedi.

    ben nasıl bi yere düştüm bilmeden bakınıyorum amk mal mal. her olayda ayrı bi şaşırma yaşıyorum ama 1 gram alışamıyorum mevzuya ve izmirde olduğuu unutuyorum sanırım sürekli.
    ···
   tümünü göster