1. 351.
    +2 -4
    neyse beyler daldık denize amk

    resmen çocuk gibi utandığım için dipten yüzüyorum. burnumu yere sürtmeye falan çalışıyorum. balık gibi ağzıma kum alıp püskürtüm iğrençlik yapıyorum.
    kısacası başka mallıklarımı görsün de, o mevzuyu unutsun diye oyun yapıyor beynim. her neyse.

    beyler biraz yüzdük ingiliz kızlarını ellemeye çalıştık elleyemedik falan. saat 1'e falan geliyodu herhalde. denize girmeden kaşara mesaj atmıştık burda burdayız gel uyanınca diye.
    bu geldi. neyse biz çıktık. gidiyoruz kıza doğru.

    sanki sorgu meleği geldi huzura zütürüyor beni amk. mala bakıyorum zabani gibi geliyor gözüme kıza bakıyorum utanıyo gibiyim. arada da kendime atarlanıyorum amaaaan gibtir et nolcak olm ya falan diyorum
    kendimi telkin edemedim ama o ayrı.

    neyse oturduk şemsiyenin altına ben bacaklarımı kurutma bahanesiyle bu ikisine arkamı dönüp çocukça şeyler yapıyorum amk.

    kız bana:

    "eeee bilemedim naptın bakalım bırkaıp kaçmışsın beni (:"

    beyler o an şemsiyenin dibinde taş vardı alıp kızın kafasını ezesim geldi. insanlar nasıl katil oluyor bu olayda anladım amk

    "ya kaçmak değil de malak çağırdı işte takıldık iki bekar" hay ağzımı gibeyim beynimi gibeyim. bi yandan bu bekar lafına nasıl bi tepki gelcek diye merak edip ölme babında sordum ancak konuyu da kendim o tarafa çekiyorum bi yandan.

    "ahaah senin bekarlığını yesinler. hep böyle bekar kal" bu nedir beyler şimdi? yani fuck buddylik müessesi mi?
    "hehe" bu cümleye verebildiğim tepki buydu.

    beyler bi dönem baya kişilik testi vs yaptırmam gerekti bi mevzudan dolayı ve şöyle bi yanım vardı benim "insanlarla ve hayatla akıl oyunu oynamak"
    yani kısacası saçma giden bişeyi kafa karıştırarak bi şekilde lehime çevirmem üste çıkmam gerkeiyordu.
    ···
   tümünü göster