1. 51.
    -1
    kimya okuyorum diyelim seneye tokgiboloji dersi alıcam kpss girip
    adli tıpa girdim çalışıyorum diyelim.
    kesinlikle gitmeden önce saçlar 3 numara ve sıfır yapışan bir bone ellere ise kışın 1 hafta boyunca otobüste metroda taktığın siyah eldivenler (bir sürü dna olucak) köpek kuş vb çoğu hayvanıda seviceksin ve olayı karıştırıcak her yerde olan bitkileri elliceksin.
    en ince şuan dalgıç kıyafetleri 5 7 mm onları güzel zımparalarayarak 2-3 mm indirceksin
    olay yerine gitmeden bunu içine giyceksin sakal sıfır olucak. olay yerine giderken 2. el bit pazarından aldığın güzel kıyafetler bol beden pantolon zeketler ve 2-3 numara büyük ayakkabı şart.bu kişiyi öldürmeden önce bir fırına girip çalışıosun fırıncılık bilmene egerek yok pasa ver yeter o gün iş bitimi 2 ekmek alıosun ve fırından çıkıosun bu ekmekleri dilimleyip risin tozlarını serpiyosun sonra oturup kişinin bakkaldan ekmek siparşi vermesini bekliosun ve kapısına asıp zile basıp evine geçiyosun ve teyzemiz bol risini bir güzel yiyor sonra da ölüyor nasıl olsa çoğu büyük şehirde cinayet bölgesinde tek adli tıp otopsisi olduğu için otopsi yapacak uzman rahatlıkla bir katil olabilir.
    çok yorgunum anca bunu yazabildim hiç aram yoktur katillikle falan ama inanin ki karın deşen jack yüzyıldan beri hala bulanamamıştır..
    her ne kadar kusursuz cinayet yoktur deselerde vardı olay tamamen polislerden farklı düşünmek onları şaşırtmak başka bir yere yönlendirmek ve çıkmaza sokmaktır. relax bir polis sizi yakalayabilir ama cinayetin üstünden 1 yıl geçmiş ve hala bulunamıyorsa eğer bu pgibolojideki bir polis sağlıklı düşünümez ve hiçbir zaman bulunamaz.
    bu sadece tek bir örnekti o kadar çok kimyasal vardır ki
    kimyasal bilgi +biraz doktor bilgisi+bipolar bozukluk+yuksek ıq nuz varsa yapamıyacağınız hiçbirşey yoktur hele ki pgibolojiye ilgi duyuyorsanız ve davrınış bilimlerine yönelmişseniz o sorgudaki insanların beyinlerini dans ettirebilirsiniz
    ···
   tümünü göster