1. 51.
    +2 -2
    özellikle solcular tarafından ırkçılık, hastalık olduğu sanılan kavram. buna neden yine milliyetçiler, milliyetçilerin öncüsü olan milliyetçi hareket partisi. devlet bahçeli, çalıp çırpmamışsın eyvallah da partiden artık gitme zamanın geldi. yeni kan gerek.

    ben milliyetçi bir insanım ve görüşlerim şöyle (her milliyetçinin de görüşleri böyle olmalı bence): sokağa çıkıyorum, gördüğüm arabaların %99.9'u yabancıların. en iyi birkaç parçası türkiyede üretiliyor. telefondan internete giriyorum, telefon yabancıların. neden bizim ülkemiz, milletimiz tekstil, tarım gibi üçüncü dünya ülkelerinin yaptığı işlerde en iyi olsun? neden bizim ağır sanayimiz yok? ben kullandığı uçakların, silahların, tankların, donanmaların %100 türk malı olduğu bir ordu istiyorum. biz bu güçte değil miyiz? elbette bu güçteyiz. değilsek bile bu güce gelene kadar varımızı yoğumuzu ortaya koymalıyız. hangi ırktan olursa olsun herkesi türk kabul ederek -ırk olarak değil, millet olarak- bunu hep birlikte başarabiliriz, başarmalıyız. bitsin artık bu batıya bağımlılık, batı hayranlığı. yaşasın türkiye, yaşasın türk halkı! ne mutlu türk'üm diyene! tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin.

    özet: milletimin yükselmesini sağlayacak görüş. insanın ırkını, dinini sevip başkalarının değerlerine zarar vermeden yükseltmeye çalışması ne hastalık ne de gericiliktir. evet, ırkçılık; milliyetçiliğin bir tık üstü ancak asla milliyetçilik, ırkçılık değildir. milliyetçilik, kendi milletini sevip yükseltmeye çalışmaktır. şu sıralarda buna çok ihtiyacımız var.
    ···
   tümünü göster