1. 76.
    +3
    kimse kusura bakmasın ama gaza gelmekte, adam satmakta, hayvan gibi yularlanıp istenilen yöne çekilmekte kimse kürtlerin eline su dökemez.
    işte bu sebepten bu amın oğulları ne tak yediklerini hiç bir zaman bilememişlerdir ve bilemezler de. size şunu verecez, bunu verecez. hadi bakalım isyan çıkartın. aynı dıbını ızdırabını gibtiğimin arapları gibisiniz. onlar da başta müslümanlık olmak üzere yegane dinlerin arkasına saklanmasa şu an dünyanın en huur çocuğu halkı kürtler değil araplar olurdu. ama üzülmeyin. siz 1. iseniz, onlar da 2.!
    bu saatten sonra kalkıp, türkler bize niye kayıyorsunuz, biz kardeşiz vs. ayaklarına boşuna yatmayın. çünkü artık bu millet bu palavrayı yemez.
    bakın bakalım türklerin, sizden başka bu ülkede kaç tane daha nefret ettiği azınlık halk var? geç bu ülkeyi dünyada nefret ettiği halk var mı? gen denilen olay vardır ve siz dünyanın aslında hiç var olmaması gereken, hamam böcekleri gibi kıyıda köşede bu günlere gelebilmiş. yularsız dolaştırılması kanuna göre devletçe yasaklanmış bir ırksınız.
    son olarak bir tavsiyede bulunayım da tam olsun. eğer kürt doğmak gibi bir şanssızlık abidesiysen, oku çalış çabala ve insan ol. insan ol ki artıların, kürtlük pisliğini geçsin. geçsin ki insan yerine koyul.
    he bide traş denilen bir şey var mınasıçtığımın orman kaçkınları.
    ···
   tümünü göster