1. 26.
    -1
    bu saatte patch mi olur amk.

    http://www.imgim.com/image/or1afrm.png/

    edit: an itibariyle patch yüklendi. vay amk 5 saatte yüklemişim. netimi gibeyim.

    ilk izlenimler:

    bot lanede yeni bir carry. cidde anlamda earlyde eğer yanındaki adam iyi harras yapabiliyorsa çok rahat oyunu domine edebiliyorsun adcnle.

    önce q ile başlıyoruz. gerek adamları uzaktan pokelamak için gerek ise adcye rahat farm imkânı sunmak için. yalnız isabet ettiği ilk unitte skill bitiyor. yani vel'koz'un wsu gibi değil. bu arada qsu tamamen braum'um hpsinden dmg alıyor. ne kadar çok hp o kadar slow.

    ikinci olarak wyu açıyoruz. hem size hem de allyınıza bonus armor ve mr veriyor. bu skill ile bir anda ileri atılıp gelen dmg e ile emer ya da q ile rakibi slowlatabilirsiniz.

    üçüncü olarak e skillini açıyoruz. gelen dmgin bir kısmını emen bir kalkan oluşturuyor ama yasuo'nun wind wall'u gibi tüm dmgi emmiyor. belirtmeliyim ki morgana'nın qsunu, blitz'in qsunu vb skilleri engellemiyor.

    ultimatei ise bir hat üzerindende buz kütlesi fırlatıp ilk isabet eden rakibi stunlıyor ve aynı zamanda kütle üzerinde slow etkisi bırakıyor. 4 s kalan kütle üzerinden sonra geçen rakipler de slowlanıyor.

    itemlar:

    relic shield, mobility boots, sightstone, frozen heart(zed, yasuo, vayne vb gibi as yüksek rakipler için), sunfire, randuin ve spirit visage.
    ···
   tümünü göster