1. 1.
    +35 -31
    özet: nesilciliğe son amk. yeter, nesilcilik yapmayın artık. yazarlar nesilden değil entry'lerden sınıflandırılsın eğer sınıflandırılacaksa.

    öncelikle şunları söyleyeyim; bu başlığı açarak belki de sözlüğün yarısından fazlasına karşı çıkıyorum. ama yeter amk. bıçak kemiğe dayandı. bıktım amk her başlık altında nesilcilik yapan zekiler (!) görmekten. açacağınız başlıkları gibeyim. bi bitin. bi kendinizi dokuzuncu nesillerden birinin yerine koyun. moderatörlerden biri ipnelğine sizin hesabınızı sildi diyelim. asosyalseniz, takılacak başka bir mecranız yoksa yarın burda dokuzuncu nesilsiniz. be aklını gibtiklerim şimdi de siz onlardan biri oldunuz. yeter. bu başlığı yürütücem. hatta olan biten'e kadar giderim işler yolunda giderse.

    birkaç örnek. bu adam dokuzuncu nesil. adı üstünde zaten. ama geçen gün bi başlık açtı ki okurken duygulandım. sözlüğün ilk günleri hakkında bir şeyler yazdı ve yazdıklarının arasında birkaç moderatör hakkında kötü birkaç söylem vardı. o yüzden başlık hemen uçuruldu. adam burda. nicki (bkz: kaliteli dokununcu yazar) anancı dördüncüler, üçüncüler hepiniz buna özenin amk. bu adam sözlüğün ilk haftasını biliyor.

    aynı şekilde (bkz: buuuu bi ciks var diyolaaa) nickli panpam da sözlüğün ilk günlerine bizzat şahitlik etmiş, yaşamıştır. daha dün gece yaptık muhabbetini. adamın anlattıklarını dinleseniz ağlarsınız amk. duygulandım bak yine.

    not: bu başlığı ilerleticem ve sürekli editliycem. ayrıca bu başlık birkaç panpam tarafından (aralarında ben de olacağım tabii ki) sürekli uplanacak. bu başlığı herkes görecek. yeter, bi bitmediniz amk.

    son not: eksileyip kaçan huur ÇOCUĞUdur.

    edit: eksileyin eksileyin huur çocukları ananızı gibeyim eksileyin eksilemezseniz ananızı gibiyim
    ···
   tümünü göster