1. 1.
    +3
    inanılmaz bi duyguydu lan. neyse hemen anlatayım

    malum yarın kpss başvurularının son günü. ben de bugünden halletmek için ege unv. öğrenci işleri daire başkanlığına gittim. gittim ki ne göreyim acayip sıra var. hemen geçtim en arkaya ve başladım beklemeye.

    derken bir anda sağ omzumda hafif bi el gördüm. takibinde de tiz bir ses ;

    - "pardon bakar mısınız? " dedi bir tane kız. o an neye uğradığımı şaşırdım. tabi buyrun demeden önce sesimin kısık çıkmaması için ıhıhıhm yaptık ses tonumu düzelttim ve "tabi buyrun" dedim.

    neden bilmiyorum (büyük ihtimal benden etkilendi kız), hafif bi tebessüm attı. ardından;

    -"ya başvuru için öğrenci belgesinden başka bir şey gerekiyor mu acaba, bilginiz var mı?" dedi.

    bu işlerden ben de hiç anlamıyorum normalde ama sabah burda bi başlık açıp sözlükte sormuştum, öğrenci belgesinden başka bişey gerekiyor mu diye. 2-3 panpa da yok sadece öğrenci belgesi yeterli demişti.ben de gayet kendinden emin bir şekilde ;

    "eğer ki mezun değilseniz sadece öğrenci belgesi yeterli.ben de sadece öğrenci belgesi getirdim zaten." dedim ve güldüm. sonra kız ilk gülüşünden daha sıcak bir şekilde, çok teşekkür ederim dedi ve gitti.

    valla şu an öyle garip bi haldeyim ki anlatamam. nasıl özgüvenim yükseldiyse eve gelirken kızın birine yol tarifi yaptım. gerçi o benden yaşça büyüktü ama olsun. yine de onunla da sohbet etmiş oldum.

    bugün benim için bir devrim beyler. şu an öyle özgünenim yüksek ki anlatamam. hazır gaza gelmişken edebiyat fakültesinin önündeki kürtçe müzik çalıp dans eden terörist huur çocuklarına da tavır alacaktım ama bi an kent kartın süresinin dolmasına 20 dakika kaldığı aklıma geldi ve bindim metroya. yok yere 1 liradan olmayak di mi (:
    ···
   tümünü göster