1. 276.
    +2
    işin en acı tarafı ne biliyor musunuz? şu an nbc o kadar yaraklara gelmiş durumda ki Chuck sürekli iptal korkusu yaşamasına neden olan ratinglerle bugün kanalın en rahat konumdaki dizisi olurdu. ve rahatlıkla birkaç sezon daha çekebilirdi. en azından 5. sezonu gene 22-24 bölüm olur ve çok daha sağlıklı bir final yapabilirdi.

    şu çok açık ki nbc berbat yönetiliyor. sadece Chuck değil, gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerinden olan 30 rock sürekli rating sıkıntısı çekti. community yine gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerindendi, inatla big bang theory ile aynı güne konularak sabote edildi. Chuck'ta ise sürekli 13 bölümlük sezonlar istendiğinden ve dizi asla güvende olmadığından her sezonun 13. bölümü dizi finali olabilecek şekilde çekildi, sonra ek bölümler sipariş etti. hayranlarına bir rahat nefes aldırmadılar. şimdi Chuck'ı bile arıyorlar işte.

    neyse; Chuck, sarah, casey, morgan, ellie, devon, alex, beckman, jeff, lester, big mike, anna, carina, alexei, vivian, mary, stephen, hannah, verbanski, shaw (evet onu bile) hepsini çok özlüyorum. hayatım boyunca tekrar tekrar izleyeceğim bu diziyi. özellikle 2, 3 (2. yarısı) ve 4. sezonlarını.
    ···
   tümünü göster