1. 1.
    +7 -2
    selam olsun...

    Ölen abilerime, kardeşlerime Rabbim'den rahmet, merhamet diliyorum; kalanlara, yakınlarına, ve milletimize sabırlar niyaz ediyorum.

    Şunu belirtmek istiyorum, muhafazakar kesimdenim ve akp ye oy verdim.
    Burada saatlerdir yazılan yok o hatalı yok bu hatalı şeklinde sözlere katılmıyorum. Zira bu hata hepimizin. Başta milletvekili diye gönderdiğimiz rahat koltuklarda oturan kişilerin. Bu hata hepimizin çünkü çalışmıyoruz, okumuyoruz, burada boş boş vakitler geçiyoruz.(kendime de özeleştiri getiriyorum) Başka milletler okuyor gelişmiş ülke oluyor dünyanın süper gücü oluyorlar biz ise cumhuriyetimiz kuruldu yaklaşık 100 yıl olacak hala aynı seviyelerdeyiz. Örneğin Şili'de bizim kadar gelişmiş ülke statüsünde ve onlardaki maden rezervleride bizim kadar ancak onlarda yaşanan işçi kazaları bizde yaşanan işçi kazalarının 3 te 1 i bile değil. Almanya'da ise neredeyse yaşanmıyor bile. Dolasıyla buradaki facianın faturasını sadece birilerine veya bir kesime yüklemeyi doğru bulmuyorum.

    yine burada akp taraftarı gözüküp veya islamcı kimliğe bürünüpte islamın ne olduğunu bilmeyen kişiler görüyorum. Böyle acı verici olaylar üzerinden alçakça tartışmalara girmeyelim. Böyle olayların sağı, solu, muhafazakarı, koministi olmaz. Böyle tartışmalara girenleri ve cahilce davrananları esefle kınıyorum.

    Rabbim bir daha milletimize böyle acılar vermesin. Böyle olaylardan da ders çıkarmayı bizlere nasip etsin...
    ···
   tümünü göster