1. 1.
    +2 -4
    yaklaşık 2 yıl önce bi sevgilim vardı. bi de ortak arkadaşımız vardı hep bizimle takılırdı, daha doğrusu 2 çift + bi de bu sap takılırdık 5 kişi, aynı odada kalmışlığımız falan bile oldu. düşünün yani biz sevişirken o da yer yatağında yatıyodu falan neyse.

    sonra biz hatunla ayrıldık, bi dönem görüşmedik falan, bu sırada hatun yeni manita yaptı 1-1.5 yıl kadar onunla sevgiliydi, bu dallama ile benim eski hatun arkadaşlığa devam ettiler. ben bu arada dallamayla çok samimi değildim. sonuçta sevgilimin arkadaşıydı.

    aradan zaman geçti biz bu hatunla tekrar konuşmaya başladık, hatta o zamanlarki sevgilim de bu hatunu kıskandı niye görüşüyosun falan diye. sonra o sevgilimden de ayrıldım aq * hatunla görüşüyoruz ama böyle içimde ukte kaldı yani biz dolu dolu bi ilişkiyi kısa süre yaşadık, 1 ay falan sürmüştü. tekrar başlar mı acaba lan vardı kafamda hep.

    son 3-4 aydır da daha çok görüşüyorduk, ama internetten konuşabiliyoruz sadece. o yurtdışında yüksek lisans yapıyor çünkü, ben de işte malum ankarada çalışıyorum. sömestrda eskişehire kadar geldi, o zamanlar cumartesi de çalıştığımdan gidemedim.

    neyse işte bizim bu son aylardaki samimiyetimiz beni tekrar umutlandırdı, geçen aylarda da itiraf ettim hatta o da yok olmaz da demedi ama benim aklımda başka biri var falan dedi. yine de türkiyeye dönünce belki görüşürüz, hatta tekrar başlarız falan diye şeyapıyodum.

    ve amk dün olan oldu, gece görüntülü konuşuyoruz işte sonra ağzındaki baklayı çıkarttı: "ben" dedi, "o dallamayla sevgiliydim" dedi. aklında olan başka biri de oymuş. 1 yıla yakın sevgililermiş.

    dedim niye daha önceden söylemedin bana diye, utandım falan dedi. vay amk dedim ya dallamaya bak sinsi sinsi resmen ilişkimize göz koymuş zamanında da fırsattan istifade atlamış hemen.

    hatunu da severim hala, insan olarak iyi bi insandır, iyi niyetlidir falan. ama ne bileyim amk kendimi aldatılmış gibi hissediyorum lan önünü alamıyorum.

    böyle hissetmem normal mi olm yoksa ben mi saplantılıyım geçmişe?

    edit:

    özetle "kanka ayağı züt ayağı" sözünü acı bir tecrübeyle yaşadım.

    ayrıca çüküleyip durmayın lan uzun diye.
    ···
   tümünü göster