1. 1.
    +4 -1
    baştan belirteyim kürt değilim.
    beyler bildiğiniz üzere dünya üzerindeki en büyük problemlerden birisi enerji. savaşların büyük kısmı enerji yataklarına hakim olabilmek için çıkıyor. gelecekte fosil yakıt kaynakları da tükenince daha büyük sıkıntılar çıkacak.
    elektrik her alanda kullanılabilecek temiz bir enerji türü. ben de bedavaya elektrik üretebileceğimiz, dünyanın seyrini değiştirecek muhteşem icadımla karşınızdayım. buyurun inceleyin:
    http://www.imgim.com/image/7m6bbm.png/
    bu temsili resimde dünya dünya'yı, ay ay'ı simgelemekte. ay'ın eksen eğikliğini hesaba katarak iki kutbuna birer metal kolon kaynaklıyoruz. bunlar ay'ın dünyadaki izdüşümünün geçtiği noktada inşa edeceğimiz manyetik yola yerleştireceğimiz bakır tekerleğe bağlıyoruz. ay dünya'nın etrafında sarı ok yönünde döndükçe tekerleği de beraberinde çeviriyor ve manyetik yolumuz adeta bir dinamo edasıyla elektrik üretmeye başlıyor. bütün ülkeleri bu yola kablolarla bağlıyoruz böylece dünya'nın elektrik sorunu çözülmüş oluyor.
    çok heyecanlıyım beyler hemen patent başvurusunda bulundum daha geri dönüş yapmadılar. patenti alınca ilk işim fikrimi tübit-ak'a sunmak olacak.
    bu kadar zeki olduğum için her gün Allah'a şükrediyorum rabbim binlerce kez şükür.
    ···
   tümünü göster