1. 101.
    +9
    aha mega holdinge para kaptıran bir salak 50. entryde panpalar..

    biz ne mal olduğunu biliyoruz oğlum bu sistemin.. mlm nin arkadasına saklanmanızı da biliyoruz.. sizi kötüleyen siteleri kapattırmaya çalışmanızı ve döverim diye zorladığınızı da biliyoruz..

    bi iş yok bi üretim yokken nasıl hala paranızın helal işinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz vatan hainisiniz siz vatan haini.. gidin siz kendi kıçınızı malezyaya satın.. şerefsizler..

    yok kimse sizin hayatınızı yaşayamazmış mış mış da mış mış.. adam kandırma sunumları yaparken ağzınız kokuyor be.. bir birinizin seminerlere giderek salak salak para harcıyorsunuz zaten kazanç diye bişey kalmıyor.. hee kazanç dediğiniz de kandırdığı arkadaşlarının parası..

    bu kadar adisiniz işte dostunu kazıklayan şerefsizsiniz siz..

    üst kollarınızdaki bir çok kişiyi tanıyoruz.. ne mal olduklarını da biliyoruz.. sizin mega lider lider dediklerinizin bir çoğunun adını özgeçmişini okuduk ne kadar kan emici üçkağıtçı olduğunuda okuduk..

    radikalden hürriyete tüm sözlüklerde vikipedia da ve birçok sizin dolandırıcı şirketinizin adının çıktığını da biliyoruz..

    tabi siz mlm ve network marketing kelimelerinin arkasına sığınıyorsunu işte bu kadar aciz ve hainsiniz.. yalancı belgeler ödüller fotoşoklu belgeler yazmanız da cabası.
    ···
   tümünü göster