1. 1.
    +91 -15
    Çekirdek çitliyordum. Park ana baba günü amk. Bütün salıncaklar falan dolu. Baktım altı yaşlarında şişko bir kız var binmiş salıncağa inmiyor. Sinirlendim amk o kadar çocuk onun inmesini bekliyor ama o utanmadan sallanıyordu.

    Gittim yanına 'arkadaşım bakar mısın?' Dedim. Bu bana cins cins sırıtıyor. Bir de utanmadan güvenlik kemeri gibi bişey var onu takmış. Sabahtandır sallanıyorsun yeter artık dedim. Baktım bu anne diye bağırdı. Lan in dedim bunu zorla indirdim ağlayarak kaçtı.

    Hemen boşalan salıncağa oturdum. Emniyet şeysini takamadım geçmedi boynumdan. Sallanmaya başladım çok eğleniyordum. O sırada 50 yaşlarında bir amca geçiyordu. Amca beni sallar mısın dedim. Sallamadı o.ç karısıyla beraber tuhaf tuhaf baktılar. O sırada kolunu çimdikleyerek salıncaktan indirdiğim şişko kız anne babasıyla yanıma geldi.

    Babası bana ters ters baktı. Utanmıyor musun ufacık çocuğu çimdiklemeye. En az 22 yaşında adamsın dedi. Çocuğun annesi adamı tutuyor. Belliki gerizekalı karışma falan diyor ama çok zoruma gitti. Tamam abi yaa dedim indim salıncaktan. Biraz ağladım.

    Sonra kaydırağı gördüm. Büyük olanlar fazla tehlikeli göründüğü için küçük olanlara bindim. Koşa koşa yaklaştım kaydırağa. Bindim sonra fiuyuuu diyerek kaydım.

    O kadar hızlıydım ki önümde bir çocuk vardı 3 yaşlarında az daha ezilecekti. Baktım bu ağlıyor. Yapıştırdım ensesine dikkatli olsana o.ç dedim. Bu daha beter ağladı. Etraf bir an öfkeli kalabalıkla doldu. Linç edeceklerdi beni amk. Allahtan teyzenin biri ' belliki zihinsel özürlü karışmayın' dedi de bıraktılar.

    Eve gittim akşama kadar ağladım amk.
    ···
   tümünü göster