1. 51.
    +2 -1
    işte ben de bunlar yüzünden insanlarla bağlantımı kopardım. Nolurdu lan hepimiz temiz duygularla yaklaşsaydık. Hep bi hinlik yatağa nasıl atarım nasıl ipini elimde tutarım?

    Kadının da erkeğin de beynini gibim. Şu yaşıma kadar ne birinin iplerini elimde tuttum tutmaya çabaladım ne de yatağa nasıl atarım diye düşündüm. Arkadaşım lan o benim yeri gelince omzumda ağlasın dönüp de dudağına yapışmam. Sarılır hepsi geçer der moralini düzeltirim çok çok. Baktım onun kafasından hinlik geçiyo mesafemi koyar belli ederim. Anlık zevklere o arkadaşlığı da harcamam.

    Ne bu ciks bağımlısı gibi tavırlar lan? Erkekliği bırak insanlığınızı unutmuşsunuz. O kızlardan değil sizden de arkadaş olmaz amk yazık geldiğiniz noktaya bakın. Püf noktaları verecekler var bir de. Nasıl arkadaşlık kurdukları belli.

    Bu arada kız arkadaşlarım oldu. Yavşadığımı anlamaz sandığınız o kızlar bir araya gelip salak diyorlar lan size. Her yerde gözü kulağı var o kızların isterse yatağa atar istemezse gibine takmaz. Yaptıklarınız tavlamıyor yani öyle zeki kızları aptallığınız tavlıyor genelde. ipini tutarım mantığı hakim.
    ···
   tümünü göster