1. 76.
    0
    @59 senin anlayışın işte bu kadar beynini kullanmayı bile en sona yazacak kadar beynini kullanıyorsun.

    Ordaki vatandaşlara devlet defalarca yatırım yaptı, pek sevdiğiniz pkk barajlara saldırdı işçileri kaçırdı sizi işsiz bıraktı, okulları yıktı sizi işsiz bıraktı, fabrikaları yıktı sizi işsiz bıraktı. sonra devlet pkk ile savaşmaya başladı, ama çok geçti orada ki vatandaş çoktan pkk nın kucağına oturmuştu, kurtulup gelenler bizim binada yaşıyorlar, çalışıp para kazanıyorlar, ellerinde keleş de yok.

    Seninn o bozulan ekosistem dediğin ülke değil tüm dünyanın dengesini bozuyor, ancak sen bunları anlamazsın, uzaklaşıp büyük görmek senin için değil, nasılsa eziliyorsunuz ya amk. napcaz o zaman tüm dünyaya elektrik mi dağıtcaz ? o zaman çernobilden tazminat talep edelim ? tüm avrupayı gibti, karadeniz bölgesine zarar verdi. sonra tüm dünyaya zarar verdi, fukuşimaya da dava açalım ?

    Lan var ya çok bahane duydum da, bu ekosistem bahanesi en ucuz en taktan olanıydı amk, ben karadenizliyim, karadeniz e yapılan hesleri biliyor musun ? benim eskiden balık tuttuğum dere kurumuş amk, rengi de kararmış. ama ben hala elektrik faturası ödüyorum, hem orda hem istanbul da, köy deki eve suyu devlet çekmedi mesela, depoyu kurup gitti, ordan yüzlerce metre kazıp, eve boru döşeyip, saat bağlatıp verigisini ödeyip, faturasını ödeyen yine bendim? sen neden bahsediyorsun hala? hırsızlığın bahanesi olmaz...

    aynı olaylar gürcü sınırında da oluyor, ermeni sınırında da tek fark orda teröristlere destek verilmiyor, onlarında en yakın zaman yok edilmesi lazım.

    Ben orda ölen kaçakçıların yakalanıp mahkede yargılanıp hapse atılmasını isterdim açıkcası, böyle olmamalıydı devlet suçlu kabul ediyorum, ama yıllardır orada ki vatandaşın anasını giben çok sevdiğiniz pkk ve aşiret ağalarınız.

    Ordaki vatandaş, tarlada pamuk toplar yazın, sıtma kapar, ağanın oğlu burda mercedeslerde villalarda, karı kız giber, dünyayı cümbüş eyler...

    Ama yok aga tek ezilen sizsiniz amk, yeter ki meydan bulun hemen yıllardır ananızı giben pkk nın sloganını atar, bebek katili binin posterini açarsınız, herkes aptal değil, ben ahmet kayanın apo posteri altında "vallahi biz apoyu özledik" deyişini de hatırlıyorum, çatalı yiyişini de. Önce şu ezilme muhabbetinden bi kurtulun, nasıl düze çıkarız diye düşünün. ama işin binliğine muallakliğine kaçmadan.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster