1. 1.
    +1 -2
    binler kabahatin külliyen bende olduğu çıkarcı bi huurçocuğu olmayı marifet sandığım üni.nin ilk yıllarından ibretlik bi mevzudur kendisi. ruhaltına kısa mesafeden göz gezdirmek düşer size, bende gerçek vicdan azabı budur, acısını çekerim, bedelini de katmer katmer ödedim, ödemeye de devam ediyorum ama,bu seviyede bi huurçocukluğunu bana yaptırtan sebepleri de mevzuya girdikçe paylaşacam, birlikte karar veririz binler,iki üç up yapacam meraklısı varsa görsün diye, duruma göre sahuru müteakip mevzuya dalarız.

    evet binler, öncelikle bu hikaye anlatıp deşarj olma fikrini bana aşılayan, ilham kaynağı olan angutyus reyize selam olsun, bilen bilir, bilmeyen binler de hikayenin taşaklısını ondan dinlesin (bkz: lan artık kafayı yiyecem anlatmam lazım)

    özet fln

    önce özet geçecem, akabinde de hikaye. mevzu şu binler, üniversitenin ilk yıllarında tanışıp sevgili olduğum dünya iyisi bi kıza o zamanki ruh halimin verdiği karaktersizlikle attığım cehenneme tek gidiş kazık, benim haberim olmaksızın kızın yaşadığı ağır durumlar,ve yıllar sonra tekrar karşılaşmamız. özeti çok da gibici değil,ama mevzu ölümcül detaylar taşıyo binler. olay örgüsü köpeklemesine etkileyicidir, yaşamış olmak kanımı dondurur, pişmanlığın zilyon çeşidiyle güreş tutturur andıkça kahreder.bu hikayeyi bilen bilir, bilmeyenler de ibret almak için takip eder.
    ···
   tümünü göster