1. 51.
    +6
    hacıt bu başlığa daha önce entry girdim ama; şimdi uzun uzun anlatacağım. umarım bir yardımım dokunur.

    lafı uzatmak istemeyenler aşağıdaki "memememememememe" yazılı yerden de başlayabilir. yazdıklarımın hepsini okumak daha faydalı olur

    öncelikle, hatunun kalbine giden yolu bilmelisin ki hatun bizim kafadan değilse sevişebilmen için önce bir kalbine inmen gerekecektir.

    temin edilecekler:

    1: aromalı Tütsü (tercihen orman meyveli veya kremalı)

    2: prezervatif (sakın ilk gibişini prezervatifsiz yapma, eğer ilk heyecanı yenemezsen daha kafasını soktuğun anda boşalırsın ki bu da önsevişmeyi saymazsak birkaç saniye eder. gibişin başlamadan biter. ayrıca kızı ilaç kullanmak zorunda bırakırsın. 2nci postayı atarım diye de kendini avutma)

    3: 1+1 hoparlör olmayan adamakıllı bir müzik seti(müzik setin yoksa laptobun ses driverini güncelle bir nebze kaliteli ses verir)

    4: kaliteli müzikler (google'a inci sözlük araması yaptırarak kaliteli müzikler elde edebilirsin. birkaç başlığa denk gelmiştim böyle.)

    5: pazar malı olmayan baksır.

    6: insan gibi ağza burna bulaşmadan yenilecek yemek.

    7: en önemlisi KASK. (Dalışa geçerken lazım olacak)

    bunları aldın diyelim panpa;
    Şimdi,

    1: ablamız gelmeden önce şu tütsüleri bir güzel yak. evin kokusunu alsın amk(inşallah anne babanın evine atmıyorsundur kızı).

    2: kaliteli müzikleri bir medya player aracılığıyla sırala, güzel bir liste hazırla ki winamp tercihimdir ses kalitesi konusunda. Eğer dersin ki youtubedan açacağım, o zaman youtube listesi hazırla (ama sen genede şarkıları indir panpa internet gider bişey olur)

    3: şekil baksırını giy

    Ablamız eve geldi di mi?

    öncelikle inceden müziği ver, çok açma sesini ortama atmosfer katsın diye. gidipte anahaberlerdeki doğalgaza zam geldi!!! müziğini koyma tabi listeye
    ağza burna bulaşmayan yemeğimizi yedik(eğer yapabiliyorsan yemeği kendin yap, yazının sonunda sana eve attığım hatuna hazırladığım yemek listesini yazıcam), yeni bir tütsü yaktık evimizin kokusu canlansın.

    ablamızla karşı karşıya değil de eğer masadaysanız çaprazına oturmaya çalış. eğer ortada masa yoksa ablamızla aynı koltuğa otur. kız tekli koltuğa oturmuşsa sen de kızın yakınına biryere sandalye tabure vb çek.

    konuşurken normal şeylerden bahset, siyasete falan sakın girme. eğer kız girerse seni cahil sanmayacak şekilde konuyu geçiştir.

    mesela konu siyasete veya konuşmak istemediğin şeylere kaydı ya, şarkının bitmesini bekle, sonra diğer şarkıya geçince "aa bak bu şarkıyı biliyo musun???" triplerine gir şarkıdan bahset. birşeyler salla şarkının yazarı hakkında falan.

    sohbeti yavaştan koyulaştır, inceden inceden iltifatlar et. en sonunda tuvalete diye kalk, git elini yüzünü düzelt gel. hatun eğer koltukta oturuyorsa, yanına otur. eğer masada falansanız tuvaletten geri dönerken bir fırsat bulup hatuna masaj yap, sohbet sırasında. normal arkadaş arkadaşın omzunu ovuyomuş gibi(!) cinsel bişey yokmuş gibi(!)

    neyse bunları yaptıktan sonra, artık iş göz temasında. kızın sürekli seni onu keserken yakalamasını sağla.

    bak ama şu çok önemli, kızı çaktırmadan keserken arkada çalan müziklere dikkat et. gidip de yuu biçli şarkılarda kesme kızı.

    yeteri kadar göz temasının olduğunu farkettiğin anda (zaten o an anlarsın ne zaman yeterli miktarda göz temasının olduğunu) git hatunun yanına yapış dudaklarına.

    yavaş yavaş okşaya okşaya (sakın ilk raddede amı memeyi falan okşama) üst kollarından tutup kendine çekerek öp hatunu. yavaş yavaş koltuğa yatağa vs kaymaya başlayın panpa yatağa bir kere girdin mi zaten yavaştan kerkinme ivmesini verdikten sonra gerisini doğaçla panpa. hatuna arada bi iltifat et (memen çok güzelmiş ha gibi değil tabi. mesela şey diyebilirsin "şampuanın ne güzelmiş çok tahrik etti beni").

    memememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememe

    en önemlisi!!! sakın ha sakın heyecanın geçmeden hatuna saplama. yavaş yavaş acele etmeden yiyişe yiyişe. zaten en en en fazla 2 dk sürecek bir fasıl saplama faslı. o raddeye gelmeden önce hatunun üstündeki giysiyi yavaşça çıkartıyoruz. sinsi sinsi. ondan sonra sütyeni hiç ellemiyoruz. göbeğe öpücükleri kondura kondura kasıklara kadar gel. burda da ablamızın altındaki pantolonunu yavaşça çıkar. kıza nihai amacının onu orgazm etmek olduğunu hissettir. işte benim en çok korktuğum kısım burası.

    Yingemizin çamaşırını da indirdikten sonra yavaşça vajişe dil ve parmak dalbeleriyle dalışa geçmek üzere kaskımızı takıyoruz(şaka lan kask yok). burda önemli olan vajişi emmek ve parmaklamak değil, vaşijin neresini emip parmak uçlarının içeride nerelere temas edeceği.

    Şimdi kanka burası çok önemli. ilk heyecanını atmanın temeli yingenin vajişini tanımaktan geçiyor. türk erkeği önsevişme yapmadığı için erken boşalır. bu bi hastalığın değil ihmalkarlığın sonucudur.

    hatunun tahrik olup olmadığını anlaman için vajinasına bir bakış atman gereklidir. klitorisi bildiğini varsayıyorum. Klitoriste bir kabarıklık, vajinanın genelinde sandviç gibi değil de açılmışlık varsa hatun olmuş demektir. Bu da gibişin kaçınılmaz olduğunun habercisidir. klitoris kabardıkça daha belirginleşir, belirginleştikçe yalamaktan ziyade vantuzlaman daha çok işe yarar senin için. işaret ve orta parmağını kavanoza daldırdıktan sonra avuç için yukarı bakacak şekilde parmak uçlarınla kızın vajinasının içini okşa. yani parmağını kalem gibi tutup girip çıkma.

    dur daha iyi anlatıcam.

    şimdi 2 parmağı daldırdın ya vajişe. iki parmağını uçlarından biraz kırıp, zaten içerde olan parmağını çıkarıp sokmaktan ziyade, tamamen içerideki parmakları periyodik olarak bastır. sokup çıkarma yani. içerdeyken bastır. tabi hayvan gibi değil. parçalama kızın dıbını.

    bu şekilde 3 4 dakika takıl. vajişin tadı hoşuna giderse 5 6 dkya kadar da çıkabilirsin. ama daha uzun yapma çünkü ortalama cinsel ilişki süresi 20 dakikadır. fazlası hatunu sıkabilir. zaten hatun o kadar uzatmadan sapla artık erkeğim triplerine girecektir. artık sevişeceğin kızın vücudunu tanıyorsun panpa. bu senin heyecanını bir nebze azaltır. hatunun darlık seviyesine göre kendi hızını sokuş çıkarışını vb ayarlayabilirsin.

    artık hazır olduğunu düşündüğünde hatuna sadece başını sokmak işkencesini yapabilirsin. veya sadece penisi vajinanın duvarına sürterek kendini olaya ısıtabilir ve hatunu çıldırtabilirsin.

    iyi gibişler.

    edit: yemek listesi

    fırında patates:
    http://www.devri-alem.com...sselback-firinda-patates/

    arabiata soslu penne makarna:
    http://www.yemektarifleri...karna-penne-arabiata-sosu (aslında bundan yapmaya üşendiğim için bi hazır sos almıştım. sen üşenme)

    ızgara tavuk:

    http://www.afiyetle.com/140-Tavuk_Izgara_tarifi.html (buna da zamanım kalmadı diye pane harçlı tavuk yapmıştım çok yağlı olmuştu)

    ve tamamlayıcı olarak da

    italyan salata:

    http://www.hayatcafetarif...lyan-salatasi-tarifi.html

    bunların toplam maliyeti bana 60 tl gibi bir rakama patladı. ama dersin ki "bi kız için değer mi?" değer panpa. sonuçta o yemek artacak ;))) italyan salata çok güzel bir kahvaltı olabiliyor dsflskdş
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster