1. 1.
    +3 -3
    editi görünmesi açısından buraya yapıyorum  :  bu da kitabın bir bölümünün müsvette hali. bazı kısımları mecburen paint ile kapatmam gerekti uzun hikaye gizlilik açısından. http://imgim.com/g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0413.jpg

    bunu ne zaman sonlandıracaktım tam bilemiyordum. ancak; birkaç gündür vaktinin geldiğini hissediyordum ve bugün bu kararı aldım..

    esasında bu sözlüğe üye olma sebebim; üzerinde çalıştığım ve yakın bir zamanda çıkacak olan, özünde pgiboloji üzerine olmasından nazaran, ne tür davranışların nasıl sonuçlar doğurduğuna çözümler getiren ve daha çok başarısız insanları ve bu insanların başarısızlık sebeplerini irdeleyen bir kitap yazıyor olmamdı.

    burada; gerçek hayatlarında, içindekileri yansıtamayan insanların rahatlıkla her yönünü yansıtabildiğini keşfetmiştim ve o sebeple son olarak bir süre de burada bazı çıkarımlar yapma gereği duymuştum. inanın çok yararı dokundu diyebilirim.

    evet belki bir pgibolojik danışman olarak bunu söylemek çok zor ama çoğunuz acınacak haldesiniz. biliyorum bu laf yakışmadı ancak gerçek bu. çünkü bire birde ve gerçek hayatta en sorunlu insanlar dahi bu kadar açıkça sorunlarını yansıtmıyorlar ve hiçbir müşterimi burada sizleri gözlemlediğim kadar hayretle gözlemleyememiştim. acıma duygumu tetikleyen sanırım ilk defa bu derece kötü durumlar ile karşılaşmış olmam.

    güzel zamanlar geçirip,eğlenmediğim olmadı değil ancak benim bu platformdaki işim buraya kadardı. sağlıcakla kalın.
    ···
   tümünü göster