1. 1.
    +4 -16
    Evet beyler bir çoğunuza yalan gelicek , fakat ben ünlü bir underground rapcisiyim , ne mahlasımı nede ismimi söylemicem , beni kos koca sözlükte tek tanıyan (bkz: kirmizi tokali kedi)`dir. Oda benim hayranım olduğu için ankaraya gittikçe buluşuruz ve oynaşırız arada.
    Ankara en çok konsere çıktığım şehirlerin bir tanesi
    81 ilin 81 inde birden sahneye çıktım demiyeceğim fakat 50 60 şehirde , 300ü aşkın konserde sahne aldım.
    Ve bu arada çok fazla kadınla yattım , bu hikaye 1 2 ay bile anlatması sürebilir , reserve alın beyler , sonra rebirt falan basarsınız isterseniz.
    bu gece reserveler alınmazsa anlatmaya başlamam , bir 3. sınıf olarak görülen insanın yani benim , bir anda nasıl birinci sınıf bir insana çıktığımı ve her şehirde her ortama ayak uydurabildiğimi anlatıcam reserveleri bekliyorum..

    Rap nedir , rapi aşalayanlar vs gibi yorumlara artık hiç cevap vermeden devam edeceğim.

    Rap yada rapin ona bağlı olduğu Hip Hop , popüler kültür ( pop ) kültürüne karşı olan bir kültürdür , ergen kültürü değildir , her zaman azınlıkta olan ve her zaman muhalif olan bir kültürdür..

    Şöyle acıklıyım isterseniz , bugün X partisi iktidarken Siz gidip Z partisini tutup şarkılar yapamazsınız , çünkü ileride Z partisi iktidar olduğunda Muhalif olamazsınız , her zaman muhalif olabilmeniz için tarafsız ve azınlıkta olmanız gerekmektedir.

    Cezanın bir sözü geldi aklıma : istediğim popüler olmak değil dinlenmek sadece.

    Sadece benim mesajlarımı okumak için http://inci.sozlukspot.co...r%20rezzak%20bir%20yannan
    ···
   tümünü göster