1. 1.
    +2 -1
    panpalar, 14 aydır beraber olduğum sevgilimin tuhaf bir kankası var. biz sevgilimle tanıştığımızda eleman erasmus sebebiyle türkiye'de değildi. ancak sevgilim çok iyi anlaştıklarını hep anlattı. dört ay önce eleman işini bitirip buraya döndü. sevgilim çok iyi arkadaş olduklarını söylese de, birçok erkek gibi ben bu konuya hep temkinli yaklaştım. ancak anlayışı da elden bırakmayıp, durumu izlemeye karar verdim.

    eleman tek bir kıza bağlanmayan biri. ben bunu anlayabiliyorum. ancak sevgilim ona layık kız bulamadığı için ilişkilerini uzun tutmadığını söylüyor. "fotoğraf sanatçısı" olduğunu iddia eden kankası, sevgilim ve bir arkadaşı ile yeni bir tematik çekim yapmaya karar vermiş. temanın adı "kadın, kırmızı ve sis" gibi bir şey. fotoğrafların birkaç tanesine baktım. kırmızı rujlu dudak, kırmızı yüksek topuklar, kolye ısırmalı fotoğraflar gördüm.

    haliyle sinirlendim ve sevgilime: "bak burak'la iyi arkadaş olmanı anlıyorum. ama bu arkadaşlıkta kullanılmanı istemiyorum. bazen aranızdakinin sade bir arkadaşlık olduğuna kendimi inandıramıyorum da. ondan kopmanı dayatacak değilim. yine de çok rahatsız olduğumu bil. söz verdiysen, fotoğraf serisini bitir ama pozlar bu şekilde olmasın. seni seviyorum ve sadece benim olmanı istiyorum." gibi bir şey söyledim.

    o da bunu gidip burak'a anlatmış. eleman da "ne anlar o öküz sanattan. bir de fotoğraflar öyle olmayacakmış. seninle gurur duyacağı yerde söylediği saçmalığa bak. senin gibi akıllı bir kız hayatına bu dağ ayısını nasıl sokmuş anlamadım. ama görüşürüm ben onunla. bakalım kolu kırıkken de böyle konuşabilecek mi. senin de gözün açılır bari." demiş.

    kız şimdi bana karşı soğuk davranıyor ama burak'a da beni dövdürteceği için kızmış. dayak yersem sevgilime karşı gururum da kırılır. "istersen burak'ı ara, özür dile, ben de araya gireyim konu kapansın." dedi.

    sizce ne yapmalıyım?
    ···
   tümünü göster