1. 1.
    +1 -4
    panpalar, hiçbir zaman kız peşinde koşmaya fazla zaman ayıran biri olmadım. bunun çok kez faydasını da gördüm. ancak aşk insanın elinde olmayan en güçlü belki de tek duygu. bana göre fazla hareketli ve yine bana göre peri gibi güzel bir kızdan çok hoşlandım. ,ilk gördüğümde sanki birkaç saniye çevremi duyamadım. farklı departmanlarda çalıştığımız için tanışmıyorduk. ama biraz uğraşınca ortak arkadaşlar aracılığıyla ortamlarına girme imkanım oldu. iki ay peşinden koştum. kendimce bir şeyler yazdım, evine çiçek gönderdim, sonunda da karşısına çıkıp duygularımdan bahsettim.

    kız yapısı itibarıyla rahat. beni sevgilisi olarak kabul etti ama aşık olmadı. malesef erkeklerle fazla içli dışlı olduğu için sevgilisi olması onun için çok şaşılacak bir şey değil. hatta (bence çok güzel olduğu için) sevgilisi, onun için peşinde koşanlardan ilk sırada olan.

    üç ay kadar önce kız sevgilim olmayı kabul etti. iki hafta önce de kızın genital siğillerini gördüm ve şok oldum. bu tür şeyler hakkında çok bilgim yok. kızın bekareti üzerine de fazla kafa yormamıştım ama bu siğiller midemi bulandırdı. bir arkadaşımın dediğine göre tedavisi zor değilmiş ama cinsel yolla bulaşabiliyorlarmış. arkadaşım bir de "prezarvatif takıp korunulabilir." gibi saçma bir şey söyledi. benim düşündüğüm kendimi korumak değil. kızın bu siğilleri nerede, kimlerden kaptığı.

    bir kız cinsellik yaşamış olabilir, serbest biri de olabilir. ben zaten bunları tahmin ederek aşık olduğum için onun peşinden koştum. ama cinsel hastalık kapmış olması bambaşka bir şey. haliyle diğer insanlarla bu konuyu konuşamıyorum. belki başka hastalığı bile var. neden böyle tatlı bir kız, bu tür şeylere dikkat etmez anlamıyorum.

    onu seviyorum ama içim hiç rahat değil. sanki bu tür şeyler biraz karakteri de gösterir gibi geliyor.

    sizce ne yapmalıyım?
    ···
   tümünü göster