1. 1.
    +2
    Beyler sadece true story isteyen okusun gerisi fasa fiso

    4 arkadaş bi evde kalıyoruz ve hayatımız fena halde rutin. yani rutün ne bilmeyen binler için açıklıyim sıradan anlamında.
    hergün aynı tak var hayatımızda. yani her sabah yemek için salih bimden veya ucuzcu kamil amcadan 3 ekmek alır, fırat sipeysyal yemeğimiz olan makarna yapar. murat muallaksi de ya banyo yapar, yada zorla sokarız dıbına koduğumun çocuğunu banyoya. ifritin evladı öyle bir kokuyor ki sanırsın himayanalardan gelmiş. Bizim rütun yemek vakti bu şekilde geçiyor.
    Taki o gayretini gibtiğimin salihi eve 8 ekmekle gelene kadar. anası tarafından fırlatılmış kamil amca elinde kalmış ekmekleri ucuzdan verince bizim şekli muvaffak yaratık hepsini sırtlayıp geldi eve.
    Be elini gibtiğim 8 ekmek biter mi lan ? kim yiyecek o kadar ekmeği ?

    O gün bugündür ( yani yaklaşık 4 haftadır ) eve taze ekmek girmedi beyler. evde lafın tam anlamıyla döngü bozuldu dıbına koyim. Evde hep bi bayat ekmek var lan var mı böyle bişey ? yenisini almadan o bitecek diye 4 haftadır taze ekmek yemedim yeminle bak.
    Dedim giberim senin ter bezini ben çıkıyorum dıbına koyim. Böyle iş mi olur. Neyse geldik bi restorana. Ritun sorular işte ne alırdınız efendim felan filan dedim beyle güzel bi çorba getir yanında da taze ekmek. bak büyük büyük diyorum taze ekmek. başka ne isterdiniz dedi ekmek dedim.
    bana böyle sanki üstüme akıtmışlarda peçeteye ihtiyacım var demişim gibi tiksine tiksine bakarak uzaklaştı ibine.
    ben kafayı sıyırdım tabi o ara dıbına koyim sonunda miğdeye taze ekmek girecek diye sanki lotoyu tutturmuş gibi mutluyum. bana girip çıkan hep taş gibiydi.
    edit : dıbına koduklarım ekmek anlamında
    Neyse işte çorba geldi bir sepette taze ekmek. bide ne olsun istersin, fırından yeni çıkmış misss.
    Bir yumuldum, ama Allah belamı vermesin balenin attığı depardan daha hızlı yiyordum o ekmeği. puşt adam avuç içi kadar çorba 1 çuval ekmek getirmiş bide.

    Burdam sonrası bulanık panpalar. yani tam true story değil yazdıklarım :

    hatırladığım kadarıyla en son tüm ekmeği çorbaya bandırıp yiyordum ama işin ilginç tarafı yemeğin bitmesi 15 saniye felan sürdüydü ? işte onu bende çözemedim bir halt yedim orda ama hatırlamıyorum.

    Neyse beyler asıl beklenen final şöyle oldu, çorbayı öyle bir iştah ve nefisle sıyırdıydım ki, hani buz gibi 3 liralık koladan alırsında yolda düşer yuvarlanır ya. o sinirin gücüne istinaden, tabaktan bir çat sesi geldi. ekmekte de fayans gibi porselen parçaları vardı.

    işte tam burdan sonrasını hatırlamıyorum panpalar. bir bildiğim, azimle yiyen tabağı deliyor. şahidim.
    ···
   tümünü göster