1. 1.
    +15 -4
    --spoiler--
    öncelikle durum çok ciddi, öyle şu kızı nasıl ayarlarım, ne demeliyim gibisinden bir teması yok konunun. o yüzden ciddiyetle cevap verebilecek olanlar okusun sadece.
    --spoiler--

    bu güne kadar sapanlavurbeni olarak bir çoğunuzun, kız meselelerinde imdadına koştum. çoğunuza pgibolojik destek verdim gerek sesli, gerek mesaj ile bazı şeyleri anlatmaya çalıştım. hani derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye, o hesaptayım. gerçekten dinleyebilecek ve bana destek olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar okursa sevinirim.

    liseli kardeşlerime de rica ediyorum, bu seferlik ne bu başlığa yazın; ne de fikir verin.
    lütfen.

    şimdi panpalarım çok sıkıntılı durumlardayım bu aralar. benim 3 sene önce konya'da üniversite okurken bir sevgilim vardı. kız konyalı, ben ankara'dan girdim bölüme. aynı sınıftaydık. bu kız daha önce kimseyle çıkmamış bir kız, namuslu, iyi hoş güzeldi falan filan. benden de 2 yaş büyük olmasına rağmen biz bununla sevgili olduk. bu direk evlilik planları hayalleri kurmaya başladı -ki daha önce yaşadıysanız, bilirsiniz bu muhabbet kısa sürede açıldığında karşı cinsten direk soğutur- işte ben de geçiştiriyordum falan. bir gün akşam bunun yurdunun kapanma saatini geçmişiz kafede otururken. yırtınıyo ki ben napıcam, ailemi arayacaklar cart curt ağlamaya başladı koskoca kız. ben de "bize gel ya, üst ranza boş orada yatarsın." dedim buna, neyse efendim geldi yattı falan. ateş barut hesabı üstte durmadı yanıma geldi. sadece öpüşme ve oynaşma oldu birazcık, ciks falan olmadı.

    ertesi günler sürekli bizde kalmaya başladı, kovuyorum gitmiyordu; her gün tekrar tekrar geliyordu. sabaha kadar evlenince şöyle yapalım, böyle olsun cart curt.

    işin kötü tarafı benim dini bir bütünlüğüm yokken, sürekli bana dua et şöyle yap böyle yap falan diyordu iyice bunaltıyodu.

    ondan sonra bir sabah kalktım, feys hesabım açıkmış kendi bilgisayarımda girmiş oradaki akraba, kuzen cart curt bütün kızları silmiş. telefon rehberimde de bir tane kız numarası bırakmamış. çılgına döndüm "gerizekalı sen napıyosun, orada bir daha bulamayacağım bir sürü akraba, arkadaş numarası vardı" diye çılgına döndüm. bu ağladı evden gitti falan. sonra geldi özür diledi ağlıyo bilmem ne yapıyo; ben ayrılcam dedim. çıldırdı amk, bir ağlıyo bir bağırıyo ben de dayanamadım 1 ay sonra finaller bitiyor şehre dönüyordum o zaman ayrılırım dedim.

    o bir ay içerisinde, 500 kere söyledim sen iyi birisin, ama ben sana göre sosyal bir insanım uyumlu değiliz falan dedim. bu sen benim namusumu kirlettin, ben evlenirsem kocama ne diycem tribine girdi. ya dedim kızım manyak mısın, sadece öpüştük ben sana bir şey yapmadım dedim -ki yapmadım- yok işte ben senin elini tuttum bir kere, başkasıyla evlenemem cart curt ağla zırla derken yaz tatili geldi ve ben gittim.

    ondan sonra ne attığı mesajlara, ne de telefonlara cevap vermedim.
    iğrendim, tiksindim artık kızdan.

    6-7 paragraflık yazılar günlük
    başka kişilerin ağzından "x öldü, seni mahvedicez" cart curt tehdit mesajları
    babamla oraya gelicez cart curt tehditler
    5 kişi siz beni o eve zorla soktunuz, bana tecavüz ettiniz demeler

    telefonlar bilmem neler derken:

    3 yıl böyle geçti, 5 aydır mesaj atmıyordu.
    geçen hafta yine başladı "ben hastaneye gidip kızlık raporu alcam, sen benim kızlığımı bozdun" diye mesaj attı ben tabi çılgına döndüm, bağırıyorum çağırıyorum yok. normalde ilişkim var. sen tut kızın fb hesabını bul, oradan bu bana zorla tecavüz etti bilmem ne diye kıza bir dolu yazmış, faceteki arkadaşlarımın çoğuna mesaj göndermiş. beni tanıyanlar gülüp geçmişler de, o az samimi oldugum insanlar kimbilir ne düşünmüştür.

    yanisi dıbına kodugumun evladı hayatımı gibti, aşırı bunalttı.
    savcılığa vericem diyorum, en ufak geri adım atmıyo.
    bu pislikle uğraşmak da istemiyorum hem.

    ne yapmalıyım sizce?
    kız ya da erkek panpalarım karşıt fikirler de dahil yorumlarınızı bekliyorum.

    şimdiden çok teşekkürler
    biraz uzun oldu, kusura bakmayın.
    ···
   tümünü göster