1. 1.
    +2
    isteyen herkese imkanım olduğunca yardım edebilirim. şuan da maddi durumum pek iyi değil ama para kazanmaya çalışıyorum, eğer yakında iyi para kazanırsam maddi olarak da yardım yapmaya başlayacağım. hatta bir miras mevzusu var bizim, eğer miras kalırsa da iyi para kazanırsam yardıma ihtiyacı olan panpalarıma taşaklı yardımlarda bulunabilirim. bu bir övünme değildir ki zaten ben yardımseverim diye de övünülmez, aksine ben huur çocuğunun tekiyimdir. hani öyle kibirliymişim gibi bakmayın bana, aşağılık pgibolojisinde kalmış gibik bir binin tekiyim.

    şimdilik maddiyatı geçin ama diğer konularda her türlü yardımcı olmaya açığım. pgiboloji ve felsefeyle çok ilgilendim mesela, eğer çok gibik bi pgibolojik sorununuz yoksa, bana derdinizi anlatabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. maddiyat olmasa da maneviyat taşıyorum.

    birisinden dayak falan mı yiyeceksiniz, can güvenliğiniz yok mu? çok zor durumda mısınız? ne bileyim amk gelin yardım isteyin bugüne bugün sefirotcu giben klifotcu adamız. yardım etmeye de açığız.
    ···
   tümünü göster