1. 126.
    0
    @1 panpa çözümünü buldum.

    savcılıkla filan hiç uğraşmıyorsun kadınlar bile başvurduğunda bir tak yapılmıyor zaten. sen bir de erkeksin hiç sallamazlar.

    avukat fikri güzel gibi görünüyor ama kızın inanacağını sanmıyorum. kendisi zaten tehdit ayağına oyunlar çevirmiş. senin de birine avukatçılık oynattığını düşünebilir.

    şimdi kızı ara, ben seninle doğru bir sonuca varmak istiyorum vs. ayaklarıyla geçmişten bugüne süreci anlattır ve bunu kaydet. daha sonra bu ses kaydını kızın ailesinden dinleyebilecek olanlardan birisine uygun bir mesajla birlikte; artık uğraşmak istemediğini, kızlarına sahip çıkmalarını vb. sözlerle gönder. bundan sonrası sana gerek yok. ailesi onun hakkından gelir.

    konuşmayı kaydedip de sakın kıza kaydın var ailene gönderirim filan da deme. o bir yalan bulup durumu aleyhine çevirebilir. ama uygun bir mesajla direkt olarak ailesi duyarsa ve kaydı dinlerse ne derse desin kaçarı yok.

    iş artık güzellik iyilik boyutunu aşmış. sen uğraşmayacaksın, ailesinin gerçekleri duyması daha önemli. bir de piskopat akrabalarla uğraşma amk
    ···
   tümünü göster