1. 1.
    +64 -11
    tur. beyler illa patlak alacaksam gevur alırım daha iyi amk. bu huur çocukları hem apaçiye ite kopuğa veriyo hemde seni enayi olarak görüp kendini sana kaklıyo. bu iğrenç yaratıklar senin beynini ömrünün sonuna kadar gibiyo ve de paradan başka bi gibten anlamayan, kültürsüz cahil tripçi pislikler haline geliyolar. ecnebilere karşı tek korudukları şey namuslarıyda oda bitti..

    ecnebi kızlar evet patlak olucaklar belki ama cidden namuslular. bizim huur çocukları gibi her çıktığı erkeğe vermiyolar. + kültürlüler, zekiler, beni ben olduğum için seviyorlar. bizim huurlar anca para için sever ama iti kopuğu düşünerek amcığını fondipler. kısacası kezbanlarla yalanlar üzerine bir hayat kurarsınız. ama ecnebilerle dürüst bir ilişkiniz olur. vede unutmadan 21.yüzyılda artık o beğenmediği ecnebi kızlar ölene dek beraber olmak için evlenirken, herşeyini kaybetmiş bir adamın türk karısı dakkasında boşar ayrılır. ve boşanmada avrupada 2. sıradayız. bu kadarda maymun iştahlı huur çocukları.

    gelin analliz yapalım :
    - kültürlü
    - zeki
    - sizi sadece siz olduuğunuz için seven
    - bedenini sadece inadığı erkeklere sunan ( burda huur çocukluğu erkeklerde, çünkü zevk için çıkıyolar kızla buda aslında ecnebilerin ne ka iyi kızlar olduğunu gösterir)
    - güzel
    - doğal

    kızlar mı istersiniz ? yoksa:
    - 1 ton makyaj yaptığı halde bi gibime benzemeyen.
    - dünyayı kendi eksininde dönüyo sanan
    - sırf zevk için kankasıyla bile elleşen ( kendimden biliyorum )
    - şişko
    - kıllı
    - çirkinim deyip insanlardan hayır çok tatlısın laflarını bekleyen, evet çirkinsin deyincede pff salaq .s diyen
    - her fotoğrafta dudağını büzüp salak salak hareketler yapan
    - ünide zevkine köpek gibi gibişip gibişip sonra evine dönerken amnı daraltıp zar diktiren. ve sonra sizi iş yerinde görüp paranızdan dolayı size yavşayan bir kız mı ? yalanlar üzerine bir hayat mı ? ben vicdanınızın sesiyim beyler. dinleyin bu sesi.
    bizim sıçan gibi kararmış, ağzında tonla küfür, patlak, apaçi, huur çocuklarındansa, en azından patlakda olsa bunları seçerim dediğinizi duyar gibiyim.
    ···
   tümünü göster