1. 1.
    0
    @8'de bahsettiğim kıza 5. sınıftan beri vurgundum aslında. buna bir kart yazmıştım. kartpostal şeklinde. ama yakalanmaktan korkuyordum. bu yüzden altına sıradan bir insanın baktığında anlam veremeyeceği ama küçük bir ipucuyla çözüm getirilebilecek bir şey yazmıştım. kızın çantasına koydum bu kartpostalı. seni seviyorum ölüyorum bitiyorum anam yavrum falan yazıyor kartpostalda da. tabii altına ismimi falan yazmadım. dediğim gibi altına sadece ipucu yazmıştım.

    iki üç gün geçti kızdan ses yok. bulamadı herhalde dedim amk. bir hafta falan sonra sınıfa müdür yardımcısı geldi. bu ne bunu kim yazdı kızın babası hakim ayıp değil mi diyor. amk benim babam da hakim ne var yani. neyse beyler işin içinden sıyrılmak için öğyetmenin bakabiliy miyim ben bi dedim. o zamanlar rleri falan da söyleyemiyorum insanlar beni masum sanıyor amk adfsafasd

    neyse baktım öğyetmenim bakın burada sayılay yazıyo bunlay öğyenci numayası heyhalde dedim. baktı hakikaten dört haneli sayı. açtı yoklama defterini baktı kazımın numarası hahahah kazım oğlum gel buraya dedi banan da teşekkür etti gönderdi yerime. oğlana ne oldu bilmiyorum da zerre üzülmedim amk. kazım da seviyormuş benim hatunu zaten.
    ···
   tümünü göster