1. 1.
    +2
    beyler aşk diye birşey yok açıklıyorum. aşkın 2 türlüsü var, aşk demek fedakarlığın en dibine kadar inmek demektir. aşk dediğin karşlıksız olur.bu liseli veletlerin aşığım diye öldüğü kıza sadece duyduğu şey hoşlantı ve tutku.o tutkunun sebeplerinden biri kızın erkeği erkek gibi hissettirmesi, diğeri ise dış görünüşüne karşı hissettiği beğenme arzusu.iki çeşit aşk var dedik beyler ister inanın ister inanmayın ama kız/erkek aşkı diye bir saçmalık yoktur. aşk kavramı filmlerde abartılar halinde normal yaşantıya taşıyan yönetmenler hayatında bir kere aşık olmuşlar mıdır ? 2 çeşit aşk şu şekilde

    -dini aşk: tanrısını görmeden ona karşı duyduğu sevgi-tutku-tapma. gerek müslüman gerek hristiyanların tanrısına duyduğu aşk. kaderinde kötü rastlantılara uğramasına rağmen tanrısına sığınmasıdır aşk. fakat ateistliğe inanan panpalara bu durumda aşk yok.

    -anne&çocuk aşkı:kendi dna sından olduğundan dolayı aşkın olduğunu düşünüyorum panpalar. hani anneniz size birşey olduğunda göğsünün arasında bir acı hisseder ya.size zarar gelmemesi için elinden gelenin çok daha fazlasını yapar. işte bu size duyduğu aşktır-sevgidir. daha ötesini beklemeyin beyler.

    sonuç olarak: ateist bir baba adayı aşkı tadamayacak.

    ya cinsiyet değiştirin yada müslümanlığa sığının binler benden bu kadar
    ···
   tümünü göster