1. 1.
    +6
    evet panpalar. haftasonuna kahır ile başladık. dokununcu panpalara alışmakta henüz loading ibremiz %3'lerdeyken, hoop onlar geldi. önüncü muallakler. yaş ortalamaları 16.5 olmakla birlikte, troll takılmaksızın ana bacı söven minik kardeşlerimiz.

    neler mi oldu bunlar başladıktan sonra? söyleyeyim.
    hepsi kendini ifşa etmeye başladı. fotoğraf paylaşmalar, sizce nasılımlar.

    dahası kötü devam etti, feysini ve twitter'ını verip ekleyin diyenler.
    sevdiği liseli kızın telefon numarasını paylaşanlar.

    ve en kötüsü, yeni nesilin hepsi akpartili. apolitik binler, yaşları sıçmaya yetmezken dexer <3 yapanı mı ararsın, atatürk'e küfür edeni mi ararsın, en ufak bilgi olmadan ona buna sallayanı mı ararsın... tamam ben sana siyaset yapma demiyorum, ama bi 5 sene sonra yap. 15 yaşında adamın siyasetle ne işi var dıbına koyayım?

    şimdi neden bu kadar eminsin yaş durumlarından dediğinizi duyar gibiyim. tinychat tayfası beni bilir. gün aşırı saatlerce sesli ve kameralı muhabbet ediyoruz bazı arkadaşlarla. onlar da duruma şahit. konuşmaya bağlanan ve kamera açan arkadaşlar 14-16 yaş aralığında ve çoğu güzelmiş çok eğleniyorum kardeş falan diyorlar. be huurnun oğlu ben senden 7 yaş büyüğüm, ne kardeşi? aynı amcıktan mı çıktık? KAHROLASI huur ÇOCUĞU.

    BU AÇIKLAMA KISMIMDI. gelelim serkan'a göndereceğimiz öneriye:

    sözlük tarihinde bir ilk olsun ve önüncü nesil yazarların hepsini sildir.
    gelecek sene direk onbirinci nesilden başla. çünkü bu muallakler lanetli ve sözlüğe aşırı zarar verecekleri aşikar.

    diğer fikir yazar alımı sene boyu bir gün olmalı (yılbaşı gecesi oldukça uygun, hem sene mantığıyla nesil mantığı bağdaşmış olur.)

    özellikle yazar alımına dikkat edilmeli, gerekirse çaylaklık süresi olmalı ve moderatörler tarafından takip edilerek, sözlüğe yakışıp yakışmayacağı belirlenmeli.

    keza biz üyelik aldığımızda zordu ve herkes kısmen de olsa formata yönelik takılıyordu. ne allah'a ne atatürk'e ne de muhafazid'e küfür yoktu.

    bu küfürlerin ve rahatlığın artmasının sebebi "bu hesap silinse yenisini alırım sanki nolcak amq xd xd" mantığıdır.

    ve net şekilde üye olsun reklam artsın mantığın, sözlüğü de seni de büyük sıkıntılara sokabilir. zannetme ki burada herkes ergen, kimsenin hiçbir hakaret gibinde olmaz.

    adamın birisi bir çıkar, bir dava açar sözlüğe tmsf ve tib anamızı giber, anamızı!
    sözlükten de oluruz, işin daha kötüsü maddi & manevi çok büyük sıkıntılara girersin.

    düşünme ki moderatörler çalışıyor, başlık açıldığı anda silerler.
    birisi anında screen shot alır ve savcılığa gönderir.
    altından kalkamazsın bunun "eeiieii ben yazmıyom işte üyeler yazıyo ehi" diye de kurtaramazsın. örnek olarak ssg'yi gösterebiliriz.

    öneriler şahsi fikrim olmakla birlikte, dikkate alınması gerekenlerden oluşuyor, sevgiler.
    ···
   tümünü göster