1. 1.
    +2
    okudum.

    öncelikle üzülme çünkü oldu. mutlu ol çünkü yaşandı.

    bundan sonra bir şeyler oluşması için zaman ihtiyacın var panpa. yapabileceklerin sana kalmış. eğer sana bunu yap bunu yap dersem olmaz. o kişi sen olmazsın , ben olurum. sağlıklı bir ilişkin olmaz.

    yapabileceğin şeyleri söyleyebilirim ama. Hani futbolda zamana oynarsın ya. aynen öyle. pas çevireceksin üstat. hep pas çevir. barça gibi fener gibi gereksiz paslar yap sürekli.

    yaptın mı bunu. güzel. şimdi iki seçenek var burada. pas çevirmeye devam edebilirsin ya da rakibini şaşırtarak atağa çıkabilirsin.ama hani pas çeviriyorduk diyebilirsin. atak yapmadan futbol olur mu. sen ilk yarıyı oynadın üstat. ikinci yarıya pas yaparak başlanır. orta sağadan direk şut çekilmez kaleye. her neyse.. bu kadar benzetme yeter. işte konuşmaya devam ederek (ara sıra halini sormak mesela.) hayata devam edebilirsin. yavaş yavaş soğursun. ya da hep bir fırsat beklersin. mesaj atan sürekli sen olursun. Arkadaşça takılmak istediğini söylersin. sürpriz yaparsın. pas çevirirken sana bir pozisyon şansı doğar ve atak başlar. pozisyonu gol yapabilmek senin elindedir. ancak ve ancak eğer atağa çıktıysan geri dönmek olmaz. şut çekmekten korkmayacaksın.

    umarım yardımcı olabilmişimdir. daha detaylı bilgi istersen yazabilirsin. okumayacağını düşünerek kısa yazdım. saygılar.
    ···
   tümünü göster