1. 1.
    +1 -1
    @13 o sohbetler ocaktaki sohbetler mi çok güvenilir kaynaklar. korkudan zütünü kaldıramayan insanlar neyin ne tak olduğunu yaşayıp görmüş hahahahha çok komiksin.

    @11 destek verdiğin süre içinde hissettiğin şeyleri 10larca yıldır kürtler hissediyor o yüzden böyle bir örgüt oluştu.

    he diyeceksin ki destkeliyor musun hayır desteklemiyorum ama insanlar belli şartlarda yaşamak için bazı haklarını almak zorundalar bunu devlet sağlamıyorsa insanlar sokağa iner eğer sokakta istedğini alamıyorsa o zaman polislerle çatışmalar başlar ve hala alamıyorsa o zaman yasa dışı örgüt olurlar.

    şimdi diyeceksin ki bize verilip te kürtlere verilmeyen haklar nelerdir diye yukarda verdiğim linke bakarsan oralarda neler yaşandığını az çok anlarsın ki bu sadece bir kısmı.

    ben asla bir askerin ölmesini istemem neden çünkü benim kuzenim de askere gidiyor babam da gitti abimde gitti ben de gidicem.

    ve hepsi bizim çocuklarımız. kesinlikler silahlı bir örgütü yada ölümleri destkelemem ben destekleyenler de insan değildir.

    ama gerçekleri çok çarptıp insanları birbirine düşüryorlar. o yüzden o linki verdim. bunun gibi bilmediğimiz neler vardır kim bilir.
    ···
   tümünü göster